Liberty printairmaxzijn
Image default
Aanbiedingen

Ruime keuze bij deze broodjeszaak in Breda

Als u broodjes gaat bestellen met collega’s, wilt u natuurlijk wel dat er voldoende keuze is voor iedereen. Daarom bestelt u uw broodjes voor op kantoor het best bij Quick Lunch Shop. Deze broodjeszaak in Breda heeft een ruim aanbod aan broodjes, verse maaltijden, salades, pannetjes, uitsmijters, soepen, toetjes en nog veel meer. Zo zit er voor ieder wat wils bij. Eet je liever op locatie in plaats van op kantoor? Dan kunt u ook met collega’s of zakenrelaties gaan lunchen in de lunchroom van Quick Lunch Shop. Hier is plek voor 35 man en krijgt u de lekkerste broodjes en maaltijden vers voorgeschoteld.

Bezorgen bij bedrijven in heel Breda

Quick Lunch Shop bezorgt hun gerechten en broodjes bij bedrijven in heel de regio. Wilt u liever afhalen of in de lunchroom gaan eten? Dan is dat natuurlijk ook een mogelijkheid. U bent altijd van harte welkom bij deze broodjeszaak in Breda. Als u uw bestelling ruim van te voren doorgeeft, hebben ze uw broodjes altijd tijdig klaarstaan voor afhaal of zorgen ze dat de bestelling op het gewenste tijdstip geleverd wordt bij uw kantoorpand. Wilt u als particulier graag genieten van deze heerlijke broodjes? Dan kunt u ook de lunchroom bezoeken of de bestelling afhalen. Bezorgen is alleen mogelijk met een zakelijk adres.

Neem telefonisch contact op met deze broodjeszaak en voorkom wachttijden

Wilt u graag broodjes of complete maaltijden bestellen met uw collega’s en laten bezorgen bij u op kantoor? Bel dan ruim op tijd met uw bestelling. Zo zorgt u dat er geen wachttijden zijn en u uw bestelling altijd op tijd bezorgd krijgt. Ook als u wilt afhalen, is het handig om van te voren al te bestellen, met name met een grote bestelling. Heeft u nog andere wensen of vragen? Ook dan kunt u het best telefonisch contact opnemen met deze broodjeszaak in Breda.