Liberty printairmaxzijn
Image default
Dienstverlening

Discrete woning ontruiming na overlijden

Heeft u onlangs een naaste verloren en dient u deze woning te ontruimen? Een woningontruiming na overlijden kan emotioneel zwaar zijn. Daarnaast is het ook lichamelijk een zware klus. Daarom kan het prettig zijn om een woning ontruiming uit te besteden aan een bedrijf met ervaring in woning ontruiming.

Nette en respectvolle ontruiming

Wanneer het een ontruiming van een huurwoning betreft is er vaak een bepaalde termijn waarbinnen de woning bezemschoon opgeleverd dient te worden. Alle Rommel Opgeruimd met meer dan 20 jaar ervaring kan u bij het ontruimen van huur- en koopwoningen van dienst zijn. Dit bedrijf werkt netjes en gaat respectvol met de inboedel om. Spullen die weg gaan worden ingepakt en afgevoerd in neutrale vrachtauto’s. Zij zullen nooit spullen in een open afvalbak op straat gooien.

Kosten woningontruiming

Omdat elke woning weer anders is, verschillen de woningontruiming kosten ook. Er wordt bijvoorbeeld gekeken of er bij een etagewoning een lift aanwezig is, er takelmogelijkheden zijn en hoe de parkeer/afvoervoorzieningen geregeld zijn. Zo zal een appartement voor senioren een kleinere klus zijn om te ontruimen dan een eengezinswoning.

Om een idee te hebben wat een ontruiming gaat kosten kunt u het beste contact opnemen met Alle Rommel Opgeruimd op telefoonnummer: 0252742506. Ze zijn 7 dagen per week bereikbaar. Wanneer u informatie over uw woning opgeeft kunnen ze u een richtprijs geven.

Om een definitieve prijs te krijgen dient u een afspraak te maken voor een bezichtiging van de woning. Voor deze bezichtiging komt een medewerker kosteloos langs. Tijdens deze bezichtiging wordt het werk opgenomen en kunt u uw wensen kenbaar maken. In de offerte wordt de hoeveelheid huisraad dat ontruimd moet worden en de bijkomende werkzaamheden ingecalculeerd.

Doordat Alle Rommel Opgeruimd de beschikking heeft over het juiste materieel loopt een ontruiming efficiënt waardoor de kosten laag blijven. U kunt ervan uit gaan dat u een vaste prijs krijgt en geen kosten achteraf.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/