Liberty printairmaxzijn
Image default
Dienstverlening

Search4Love helpt jou met de zoektocht naar jouw liefde

Woon jij helemaal naar je zin in Arnhem, heb je een baan waar je elke dag met veel plezier heen gaat en heb je een gezellige vriendengroep? Ben je alleen nog niet die lieve partner tegengekomen die jouw leven echt compleet zou maken? Het vinden van de liefde is niet altijd even makkelijk, daarom helpen wij, Search4Love, jou graag met de zoektocht naar de liefde.

Ga speeddaten in Arnhem met Search4Love en je verruimt je kansen op het vinden van de perfecte partner aanzienlijk. Tijdens speeddaten heb je namelijk meerdere dates op één avond, meestal ontmoet je tussen de 15 en 20 andere vrijgezellen. Met elke vrijgezel waarmee je op date gaat heb je een 4 minuten durend gesprekje. Het is de kunst om binnen dit korte gesprekje zoveel mogelijk over jouw date te weten te komen. Denk daarom voordat je gaat speeddaten alvast na over de dingen die je van jouw dates wilt weten en verzin daar goede vragen bij.

Misschien vraag je je af hoe je binnen 4 minuten kan weten of je iemand leuk of interessant vindt? Dit kan zeker. Je eerste indruk over iemand is altijd de belangrijkste, je weet al heel snel of je nog wel verder zou willen kletsen met iemand. Vond je jouw date leuk? Vul dan ‘ja’ in op de speeddate kaart die je van te voren van ons krijgt. Als je de date niet leuk vond vul je natuurlijk ‘nee’ in als antwoord. Na de 4 minuten en het invullen van de speeddate kaart is het tijd voor de volgende date. Wanneer je alle dates hebt gehad wordt er bekeken of jij die avond een match of misschien wel meerdere matches hebt. Was de avond succesvol? Leuk! Je kan nu zelf afspreken met jouw match(es), wij hebben je in ieder geval een heel eind op weg geholpen.

Op diverse locaties gezellige speeddate avonden

Woon jij niet echt in de buurt van Arnhem maar woon je in Amsterdam? Je kan met ons ook speeddaten in Amsterdam. Wij organiseren de gezelligste speeddate avonden op diverse locaties. Op onze site kan je zien waar je allemaal met ons kan speeddaten.

Pak ook jouw kans om de liefde te vinden, wij helpen je graag op weg!

 

https://www.search4love.nl/