Liberty printairmaxzijn
Image default
Mode en Kleding

Herenschoenen van Clarks en meer!

Clarks schoenen heren | Nijhof schoenen Hengelo

Jij zoekt schoenen die lekker lopen én passen binnen het actuele modebeeld? Dan zijn de Clarks schoenen helemaal iets voor jou. Dit exclusieve schoenenmerk vindt zijn oorsprong in 1965 en staat wereldwijd bekend om het ongeëvenaarde loopcomfort. Naast dat Clarks schoenen voor heren enorm lekker lopen, zijn ze ook nog eens in allerlei verschillende modellen verkrijgbaar en bestaat er voor iedere gelegenheid wel een geschikt paar. Ook bij Nijhof Schoenen in Hengelo vind je gegarandeerd een paar mooie stappers die je het liefst dag en nacht wil dragen.

 

Clarks schoenen kopen | Bekijk onze collectie

Van stoer en sportief tot nette geklede schoenen voor een zakelijke look, Clarks bedient iedere wens van de man. En omdat we onze voeten het grootste gedeelte van de dag verstoppen in onze schoenen, is het minstens zo belangrijk dat ze lekker lopen.

Al bijna 2 eeuwen schoenmakers

Het begon allemaal bijna 200 jaar geleden, toen de broers Cyrus en James Clark met een pantoffel van schapenleer kwamen – een combinatie van innovatie en vakmanschap. Destijds was dat revolutionair, maar het is nog altijd de kern van alles wat we doen. Nog steeds begint ieder paar Clarks schoenen met een handgesneden leest van haagbeukenhout. Geavanceerde constructietechnieken, actuele technologieën en nieuwe materialen doen de rest. Zo ontstaan schoenen die zijn gemaakt voor het moderne leven.

Nette geklede herenschoenen | Voor welk paar ga jij?

Wie nieuwe schoenen aanschaft, wil waar voor zijn geld en verwacht een bepaalde mate van kwaliteit. De nette geklede schoenen bij Nijhof Schoenen zijn het! Of het nu gaat om sneakers of om een paar stijlvolle instappers van topmerken zoals Van Lier schoenen, Melik, Australian, Floris van Bommel of Braend.

Onze herenschoenen van doen wat ze beloven. Je loopt op ieder paar even lekker weg en zelfs na een lange wandeling voelen je schoenen nog steeds aan als pantoffels. Je hebt geen last meer van blaren en pijnlijke voeten en voelt je na uren nog steeds fit. Dit komt omdat al onze merken gebruik maken van hoogwaardige materialen, leersoorten en waarde hechten aan pasvorm en uitstekende voetcomfort. Bij elke schoen vermelden we of de zool te vervangen is door een orthopedische zool.

Bij Nijhof Schoenen in Hengelo helpen we je graag verder!

De kwaliteit, pasvorm en de materiaalkeuze zorgen ervoor dat je na het aanschaffen van een paar herenschoenen nooit meer iets ander aan je voeten wilt. Bij Nijhof Schoenen in Hengelo delen we jouw passie voor schoenen. Daarom vinden we het belangrijk om je zoveel mogelijk keuze te bieden en staan we altijd klaar met een betrouwbaar advies. Wat je wensen ook zijn, bij Nijhof slaag je als man altijd voor de perfecte schoen. Natuurlijk hebben we niet alleen schoenen voor mannen, maar kun je ook bij ons terecht voor alle populaire damesschoenen.

Herenschoenen van Floris van Bommel | Voor welk paar ga jij?

Wie nieuwe schoenen aanschaft, wil waar voor zijn geld en verwacht een bepaalde mate van kwaliteit. Floris van Bommel schoenen leveren die. Of het nu gaat om sneakers of om een paar stijlvolle instappers, herenschoenen van Floris van Bommel doen wat ze beloven. Je loopt op ieder paar even lekker weg en zelfs na een lange wandeling voelen je schoenen nog steeds aan als pantoffels. Je hebt geen last meer van blaren en pijnlijke voeten en voelt je na uren nog steeds fit. Overdreven? Nee hoor. Het schoenenmerk streeft er sinds de oprichting naar om schoenen te ontwerpen die naadloos aansluiten aan de voet.

https://www.nijhofschoenen.nl