Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Investeren in een vakantiewoning in Spanje? Dit is uw kans!

Altijd al gedroomd om in een vakantiewoning in Spanje te investeren? Dit is uw kans! Center Parcs Vastgoed maakt dit namelijk mogelijk. Investeren in vastgoed brengt zekerheid en veiligheid met zich mee. Hoe? Center Parcs belooft u een vaste huuropbrengst per kwartaal. En doordat zij samenwerken met gerenommeerde partijen garanderen zij 100% kwaliteit en efficiëntie. Maar hoe werkt het nu precies, investeren in een vakantiewoning in Spanje? Allereerst kiest u uiteraard de vakantie woning in Spanje waar u in wilt investeren. Wanneer u deze recreatiewoning koopt, ontzorgt Center Parcs u op allerlei vlakken. Denk bijvoorbeeld aan de exploitatie, leegstandsrisico en onderhoud. Hierdoor heeft u bijna geen zorgen meer over de vakantiewoning.

Duurzaam investeren in vastgoed

Aandacht voor mens en natuur. Duurzaamheid is de basis voor ondernemen via Center Parcs. Zo wordt er nauwelijks chloor gebruikt, wordt er aan afvalscheiding gedaan en slimme thermosstaten gebruikt. Maar ook de natuurparken worden goed onderhouden. Voordat er gekozen wordt voor een vakantiepark, is het gecontroleerd op bepaalde eisen en punten. Ook wordt er continu onderzoek gedaan naar recyclebare energie. De keurmerken waar deze vastgoedspecialist over beschikt zijn: het ISO 14001 milieucertificaat, Internationale groene sleutel ecolabel, THPE-label en het BBC-label. Oftewel, duurzaam investeren in vastgoed doet u via Center Parcs!

Ja, ik wil investeren in een vakantiewoning in Spanje!

Bij Center Parcs ontvangt u altijd een vast rendement. Dit rendement bestaat uit 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur + een percentage van de totale huuromzet. Hierdoor heeft u de komende 15 jaar zekerheid. Zorgeloos investeren in een vakantiewoning in bijvoorbeeld Spanje. Dat is wat deze specialist al meer dan 50 jaar doet. Enthousiast geworden over het investeren in vastgoed? Plan een bezichtiging in! Vraag online meer informatie op en ontdek de mogelijkheden. Heeft u op dit moment al vragen? Bel dan met een van de vastgoedadviseurs en start met investeren in vastgoed.