Liberty printairmaxzijn
Image default
Dienstverlening

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden of niet?

Het antwoord op deze vraag is in de meeste gevallen ‘ja’. Je kunt ervoor kiezen om zelf je website te optimaliseren voor zoekmachines, maar dan heb je wel kennis en tijd nodig. De meeste ondernemers hebben dit niet en dan is zoekmachine optimalisatie uitbesteden een goede keuze. Nu kun je hiervoor op verschillende plekken terecht, maar niet iedereen is even professioneel en ervaren. Wil je zeker weten dat jouw website in goede handen is, dan kun je terecht bij Proseo. Wij halen alles uit de kast om jouw website hoog in de zoekresultaten van Google te krijgen.

Het belang van een zoekwoorden analyse

Welke zoekwoorden gebruiken jouw potentiële klanten wanneer ze op zoek zijn naar jouw diensten of producten? En welke zoektermen zorgen ervoor dat ze terecht komen bij de concurrent? Een zoekwoorden analyse geeft antwoorden op deze vragen. Dit is dan ook een van de eerste dingen die we doen als we aan de slag gaan met jouw website. Het resultaat is een overzicht van actuele zoekwoorden die we vervolgens kunnen verwerken in jouw website content. Dit is de eerste stap naar een hogere ranking in de lijst van zoekresultaten.

Adverteren op Google

Zorgen voor de juiste content op je website is een organische manier van optimaliseren. Dit wil zeggen dat je er niet voor betaalt en dat het effect vrij duurzaam is. Het kost alleen wel iets meer tijd om dit effect te bewerkstelligen. Een manier om snel meer conversies te realiseren is door te adverteren met Google Ads. Voor advertenties betaal je wel, in de meeste gevallen het je kosten per klik, maar je hebt er dan ook direct profijt van. Dit duurt zolang de advertentie wordt weergegeven. Wil je ook graag je zoekmachine optimalisatie uit handen geven? Neem dan contact op met Proseo zodat we snel voor je aan de slag kunnen.

https://www.proseo.nl/