Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Het heerlijke leven op de Veluwe

Wist u dat de natuur goed is voor het lichaam en de geest? Het is wetenschappelijk bewezen dat de hersenen tot rust komen in de natuur. Daarnaast is voldoende beweging gezond voor de bloedsomloop, bloeddruk en het immuunsysteem. Wat is er dan beter dan aan uw lichaam en geest te werken midden op de Veluwe? Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel krijgt u alle kans om even te ontsnappen uit het drukke dagelijkse leven. Met een fiets of wandeltocht over de Veluwe komt u volledig tot rust. U kunt urenlang struinen door de natuur en volop genieten van de diverse landschappen. Wanneer u op de fiets springt en de Veluwe bezoekt, ontdekt u de mooiste plekken. Kortom, genoeg reden om uw lichaam en geest een boost te geven midden in de bossen, heidevelden en stuiflandschappen.

Overnachten midden in de natuur

Wie wil er nou niet wakker worden met uitzicht op de Veluwe? Met een overnachting bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel heeft u de mogelijkheid om nog voordat u uw bed uit bent, te genieten van de natuur. De hotelkamers en luxe suites, zoals de tuinsuite met jacuzzi, hebben uitzicht op het grootgrondgebied van het hotel. Dat betekent opstaan met prachtig uitzicht! Wanneer u ervoor kiest om met zonsopgang een wandeling of fietstocht te maken, heeft u zelfs grote kans om wild te spotten! Bent u een echte paardenliefhebber? Dan kunt u samen met uw paard overnachten bij Van der Valk Apeldoorn. Met verschillende paardenstallen en een weide is dit voor uw paard één groot feest. Daarnaast kunt u de keuze maken om te overnachten in een van de luxe kamers, suites of comfort kamers. Niet alleen paarden, maar ook honden zijn van harte welkom in het hotel. Zij kunnen afhankelijk van de grootte bij u op de hotelkamer verblijven. Is uw hond wat groter of overnacht u liever apart? Dan ervaart uw hond een comfortabele nacht in de hondenkennel van het hotel.

Kortom, met of zonder huisdier, bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel krijgt u alle kans om tot rust te komen en de natuur te ontdekken!