Liberty printairmaxzijn
Image default
Auto's en Motoren

Auto theorie in 1 dag halen? Dat kan met 123-Theorie!

Zijn auto theorie in 1 dag halen, wie wil dat nou niet? Bij 123-Theorie kan het! De theoriecursus die wij geven duurt maar 1 dag. Omdat de lesstof na het volgen van onze cursus mega vers in je hoofd zit, laten we je meteen examen doen bij het CBR. Zo is je slagingskans stukken groter dan wanneer er meer tijd zit tussen de cursus en het examen.

Slimme theoriecursus, geschikt voor iedereen

Bij ons heb je theorieles in de ochtend en het begin van de middag. Halverwege de middag gaan we naar het CBR voor het examen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat we genoeg tijd hebben om jou alle auto theorie aan te leren. Want je moet uiteraard alles goed weten om je examen met succes te kunnen maken. Daarom is de begintijd van de cursus best vroeg, om 07.00 verwachten we je al op de locatie waar wij de theorieles geven.

Onze cursus zit slim in elkaar. Je leert namelijk niks te weinig maar ook niks teveel. Je leert dus gewoon die theorie waar naar gevraagd wordt op het CBR examen. Met duidelijke voorbeelden uit de praktijk en een heldere uitleg van onze docent krijg je alles aangeleerd over verkeersborden, verkeerslichten, verkeersregels, de wetten, situaties en meer. Doordat onze lessen visueel zijn ingericht is de les voor iedereen prima te volgen. Heb je twijfels of je wel mee kunt komen met de theorieles omdat je dyslexie, ADHD, taalachterstand of concentratieproblemen hebt? Dat is totaal niet nodig, wij zijn bekend met deze vormen van problematiek en weten daardoor precies hoe we hiermee om moeten gaan. Jij kan dus ook gewoon, net als de rest, binnen 1 dag slagen voor je auto theorie examen!

Altijd een cursus vlakbij jouw woonplaats

Wil jij de theorie in 1 dag in Eindhoven volgen? Dat kan! Of volg je de cursus liever in de buurt van jouw woonplaats Arnhem? Dat kan ook! Waar je ook woont, wij geven een theoriecursus bij jou in de buurt. Bekijk op onze site alle cursuslocaties en vind een dag waarop het jou goed uitkomt om de cursus te volgen.

Doe ook mee met onze eendaagse cursus en haal dat theorie certificaat lekker snel binnen!

https://www.123-theorie.nl/