Liberty printairmaxzijn
Image default
Auto's en Motoren

De impact van het toerisme op de economie

De impact van het toerisme op de economie

Het toerisme is reizen naar, of een bezoek aan, een plaats voor het doel van entertainment, vakantie of andere doeleinden die van invloed zijn op de groei en ontwikkeling van die plaats. Het toerisme is een belangrijk onderdeel van het leven van mensen in veel delen van de wereld gekomen. In de Verenigde Staten is het toerisme een enorme industrie die substantieel bijdraagt aan het economische welzijn van de natie. Toerisme draagt een aanzienlijk bedrag bij aan de werkgelegenheid in de Verenigde Staten.

 

De praktijk en theorie van het toerisme, de wetenschap en techniek van het aantrekken, vasthouden en overtuigen van toeristen, is het levensonderhoud van de toeristische industrie. De belangrijkste inkomensbronnen in het toerisme omvatten luchttochten, landtochten, cruisetochten en andere vormen van internationale gastvrijheid. De regering biedt financiële en technische bijstand om het toerisme te bevorderen door verschillende programma’s zoals het Federal-Aid Highway-programma, Federal Lands-programma’s, hulp aan lokale overheden voor de bevordering van het toerisme, en het aanbieden van belastingincentives. De toeristenindustrie profiteert ook van overheidsvoorschriften met betrekking tot haar normen voor netheid, sanitaire omstandigheden en kosten voor geleverde diensten. Deze voorschriften zijn ontworpen om het welzijn van de toeristen te beschermen en om het toerisme van de kwaliteit te garanderen.

 Bekijk voor meer informatie de website van: BusinessUnlimited

De buitenlandse directe investeringen (FDI) in de toeristische industrie is de bron van het grootste deel van het inkomen dat in het toerisme wordt gegenereerd. De directe investering komt in de vorm van buitenlandse directe investeringen, reisuitgaven, benodigdheden, uitrusting, land en arbeid. Toerisme genereert werkgelegenheid aan de lokale bewoners en biedt hen een gestage stroom van inkomsten. Volgens één enquête worden bijna dertien miljoen mensen in de Verenigde Staten in het toerisme gebruikt. Volgens een schatting van de economen van het National Bureau of Economic Research, voegt het toerisme elk jaar meer dan vierhonderdduizend banen toe aan de economie van de Verenigde Staten.

 

Toerisme beïnvloedt de toeristische industrie negatief alleen wanneer de toeristen prikkelbaar of anti-Amerikaans worden. De buitenlandse toeristen die een negatieve houding ten opzichte van het Amerikaanse leven en op maat maken worden zeer zelden om de U.S. te bezoeken en in plaats daarvan geld in andere landen. Sommige van deze toeristen worden anti-Amerikaans en verwennen de reputatie van de Verenigde Staten van Amerika. De Amerikaanse toeristen voelen het verlies wanneer hun fondsen niet genoeg zijn om de hotelladingen te betalen voor hun vijfsterren verblijf in een luxe resort.

 

Als alternatief voor deze negatieve impact op de toeristische industrie, zijn er veel organisaties die helpen de Amerikaanse toeristen een positieve houding ten opzichte van het Amerikaanse leven en gewoonte. Deze organisaties bieden training in communicatievaardigheden, cultureel bewustzijn en reismanagement aan de buitenlandse reizigers. Veel touroperators organiseren ook uitstapjes naar schilderachtige locaties die door Amerikaanse toeristen worden bezocht.

 

Toerisme draagt tien procent van het bruto binnenlands product (bbp) in India bij. Een levendige toeristische industrie helpt om werk te creëren voor de lokale bevolking. De infrastructuurontwikkeling van de staat verhoogt de aantrekkelijkheid van toeristische bestemmingen. Veel touroperators in India adverteren ook het Indiase toerisme. Veel toeristen selecteren deze bedrijven als tour providers omdat ze ze goed kennen en vertrouwenwaardig zijn. Veel bedrijven bieden ook aangepaste pakketten voor de toeristen.

 

https://businessunlimited.nl/