Hoe werkt chip-tuning?

Libertyprintairmaxzijn

Het is geweldig om mensen op shows te zien, zoals Moogfest, of zelfs Folsom Street Fair die oordopjes dragen en dingen zeggen zoals ik hou van hoe ze die gitaren afstemmen! Ik weet het niet van jou, maar dat is ik gewoon niet! Maar ik weet wel hoe chiptuning werkt, en ik zeg je wat ik eraan denk.

  

Het elektronica-veld dat bekend staat als chip-afstemming omvat het afstemmen van een microchip met een van de vier methoden. De methode wordt RF of HF genoemd en het afstemmen wordt gedaan door een digitaal verwerkt elektronisch signaal door een antenne te verzenden. Meestal is de antenne een condensator in combinatie met een inductor. De condensator verandert de spanning over de condensator en de inductie is wat de antenne mogelijk maakt om het elektronische signaal te maken.

Dat is hoe chip-tuners werken, en het is hetzelfde basisprincipe als uw rekenmachine thuis.

 

Er zijn veel bedrijven die RF-chip-tuners maken, en als u geïnteresseerd bent om uzelf te maken, kunt u alle componenten online vinden, inclusief de plannen. De prijs van een van deze kits is meestal minder dan $ 100. Dus als u op zoek bent naar uw eigen bedrijf, of gewoon in de hobby wilt komen, kan dit een geweldige manier zijn om aan de slag te gaan. En zodra u er meer in hebt, kunt u uw kit upgraden en beginnen met het aanpassen van de tuner voor uw specifieke doeleinden. Stel je voor wat het zou zijn om ‘s morgens te wekken tot een elektrische gitaar, een toetsenbord en een drumset en om jezelf te horen spelen met een aantal van de beste klinkende muziek die je ooit hebt gemaakt!

 

Naast uw microchip-gitaar of toetsenbord, heeft u ook een versterker nodig om het geluid te krijgen dat u maakt.

Je hebt een hoofdtelefoon nodig, zodat andere mensen je fouten niet horen. Dit is een zeer gemakkelijke hobby en iedereen kan het doen. Dus je hoeft niet een ervaren muzikant te zijn om te beginnen met leren hoe werkt chip-tuning?

 

Met je gitaar of toetsenbord in de hand, en de juiste onderdelen die al wachten, kun je beginnen met het afstemmen van je chip. Stem uw chip af volgens de instructies in de handleiding. Leg het dan weer weer bij elkaar, en je hebt een muziekapparaat! Nu kunt u mogelijk niet hetzelfde deuntje maken als de originele kunstenaar, maar u zult zeker een leuke tijd proberen!

 

Dat was een kort overzicht van hoe werkt chip-tuning? Nu u de basis kent, is er geen reden waarom u niet kunt beginnen. Het is een prachtige manier om te ontspannen en om de kunst te verkennen om muziek op eigen termen te maken. Wie weet, kun je zelfs genieten van deze hobby dan je je voorstelde!

Klik hier voor meer informatie Chipperformance