Liberty printairmaxzijn
Image default
Auto's en Motoren

Snel genieten van motorrijden? Volg onze theoriecursus!

Wil jij het unieke gevoel van vrijheid ervaren op je motor? Zit je te popelen tot je lekker veel kilometers kan maken op je eigen motor? Voordat je praktijk examen mag doen moet je eerst het verplichte theorie examen succesvol afleggen. Kan jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan moet je bij ons zijn, Gelijk Geslaagd! Met onze cursus motortheorie zorgen we ervoor dat jij slaagt voor je theorie examen zodat je lekker snel kan gaan genieten van mooie ritjes.

Onze motor theoriecursus is niet zomaar een theoriecursus. Je wordt fantastisch voorbereid op het examen, je slagingskans is 100%! En dat allemaal binnen 1 dag. Ja, inderdaad, onze theoriecursus duurt maar 1 dag. En je kan dezelfde dag zelfs je examen bij het CBR maken.

Vanaf 17 jaar kan je meedoen met onze theoriecursus. Vanaf deze leeftijd mag je namelijk examen maken bij het CBR. De prijs van onze cursus bedraagt €89,-, de examenkosten bij het CBR bedragen €34,50. De aanvang van de cursus is om 07.00. Beetje vroeg, dat weten we. We hebben natuurlijk wel even de tijd nodig om je perfect voor te bereiden op het examen die middag. Alle cursisten en de docent stellen zich even kort voor voordat we aan de slag gaan. Je krijgt een duidelijke theorieles en we oefenen met vragen die je ook straks kunt verwachten op je examen bij het CBR. Natuurlijk laten we je ook kennis maken met de verschillende vraagstellingen.

Na een lekkere lunch die je van ons krijgt frissen we je geheugen nog even kort op. Dan is het zover, tijd om naar het CBR te gaan en je examen te maken. Wij weten zeker dat het helemaal goedkomt en jij glansrijk slaagt! 

Wij helpen je op weg

Naast de motortheorie geven wij ook een cursus auto theorie in 1 dag. En we helpen je zelfs met je scootertheorie, hier hebben we een tweedaagse cursus voor.

Dus welk rijbewijs je ook wilt halen, Gelijk Geslaagd staat voor je klaar om je zo snel mogelijk de weg op te krijgen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/