Liberty printairmaxzijn
Image default
Mode en Kleding

Trouwschoenen: tips, trucs en hoe kies je het perfecte paar?

Als je een vleugje kleur wilt toevoegen om je bruidslook op te fleuren, kun je dat heel eenvoudig doen door een kleur in je schoenen te verwerken. Veel bruiden gebruiken hun bruidsschoenen als een manier om ‘something blue’ te hebben. Maar er zijn zoveel andere mooie kleuren om uit te kiezen. Je kunt een kleur kiezen die past bij je bloemen of de jurken van je bruidsmeisjes, of zelfs een kleur die past bij het kleurenschema van je bruiloft. Metallic kleuren zoals goud, zilver, roségoud en koper kunnen een geweldig visueel effect hebben wanneer ze contrasteren met wit. Ze kunnen ook een zeer elegant en glamoureus element aan je outfit geven. Trouwschoenen kopen.

Hakken of platte schoenen?

Of je gaat voor hakken of juist voor platte schoenen, is natuurlijk helemaal aan jouzelf om dat te bepalen. En hangt af van een aantal factoren. Ten eerste, voel je je op je gemak met hakken? Hebben jullie een heel formele en traditionele bruiloft of trouwen jullie op het strand? Wil je langer lijken, of wil je juist geen extra lengte? Er is gelukkig geen protocol dat zegt dat je hoge hakken aan moét. Lekker doen wat goed voelt en waar jij je een hele dag prettig in voelt.

Als je je benen optisch langer wilt laten lijken

Bruiden met kortere benen kunnen het beste schoenen met een enkelbandje proberen te vermijden, vooral als het bandje nogal dik is. Dit soort schoenen kan je benen veel korter doen lijken. Een hoge hak van 2 – 3 centimeter zorgt altijd voor een beetje extra hoogte. Denk eraan: het is misschien verleidelijk om voor torenhoge hakken te kiezen om je de extra hoogte te geven die je wenst, maar als je niet gewend bent aan hoge hakken, kan je speciale dag verpest worden door pijnlijke voeten. Als je lang bent en helemaal niet geïnteresseerd bent om langer te lijken, zijn mooi versierde flats een geweldige optie. Als je geen platte schoenen wilt dragen, kun je ook kiezen voor een klein hakje. Zoals een kitten heel. Een schoentje dat je de uitstraling van een hak geeft zonder je al te veel extra lengte te geven.