Liberty printairmaxzijn
Image default
Auto's en Motoren

Dashcam voor en achter: een verstandige keuze voor elk automerk!

Een van de grootste trends in autoland

Een dashcam voor en achter in auto’s installeren, is al enige tijd een van de grootste trends in autoland. Een dashcam voor en achter heeft namelijk veel meerwaarde te bieden voor automobilisten. Welke voordelen hebben dit soort dubbele camera’s, ook wel dual dashcams geheten, voor u als autobestuurder?

 

Dashcams voor en achter: waarom een goede keuze?

Het bestellen van een dashcam voor en achter is om diverse redenen een goede keuze. Vooral als u zekerder wilt zijn op de weg, kan een dashcam voor en achter een goed hulpmiddel zijn. Mocht u een ongeluk krijgen of schade aan uw bolide oplopen, dan heeft u door de ingebouwde camera’s altijd bewijsmateriaal. Verder is het mooie van een dashcam voor en achter installeren, dat dit op diverse plekken kan. Zo kunt u kiezen voor installatie in de buitenspiegels, achter de voorruit of op de bumpers: er zijn opties genoeg. In de derde plaats is een dashcam tegenwoordig multifunctioneel en daarom een slimme keuze.

U kunt kiezen voor extra functies als een microfoon, ingebouwd gps en/of een parkmode. Zo combineert u het nuttige met het aangename. En, dat is nog een interessant voordeel, in goede dual dashcams zit een bewegingsmelder. Mocht iemand tegen uw auto knallen als die geparkeerd staat, dan begint de camera door de beweging direct met opnemen. En heeft u bewijsmateriaal dat u kunt gebruiken om de schade te kunnen verhalen bij de verzekeringsmaatschappij. Ideaal toch, zo’n autocamera?