Liberty printairmaxzijn
Image default
Mode en Kleding

Op stap met je baby, wat is er onmisbaar in je tas?

Op stap met je baby, wat is er onmisbaar in je tas?

Wanneer je met een baby op stap gaat kun je niet zomaar ineens vertrekken vanuit huis. Je moet zorgen dat je alles bij je hebt en het is fijn als je dat ook wel op een goede manier bij je kunt hebben. Je wilt niet dat je de luiers niet kunt vinden doordat ze ergens onderop zijn beland. Het fijnste is als je alles op een vaste plek kunt stoppen.

Een luiertas bevat veel vakjes

Elke luiertas bevat veel vakjes waar jij je spulletjes in kunt doen die je nodig hebt voor je baby. Als je met een baby weg gaat heb je al die spullen nodig dus dan is het ook makkelijk als je die snel kunt vinden als jij je baby bijvoorbeeld moet verschonen of voeden. Niet iedere kinderwagen is uitgerust om een luiertas aan te hangen vandaar dat er ook een luiertas rugzak is, die hang je op je rug en daar heb je geen omkijken meer naar.

Neem een telefoontasje mee voor je telefoon

Hoe vaak is het ondertussen wel niet gebeurd dat je telefoon gaat en dat je net met je baby in je armen zit en je dus niet je telefoon kunt zoeken in de luiertas? Met een crossbody telefoontasje is dat niet meer aan de orde want daarmee hangt je telefoon op je lijf en kun je hem zo pakken als hij gaat. Geen problemen meer dus met dat je niet bereikbaar bent.

Misschien is een telefoontasje te klein?

Het kan natuurlijk zijn dat een telefoontasje te klein is omdat je meer dingen mee wilt nemen dan enkel je telefoon. Dan is het zeker een goed idee om een cross body tas mee te nemen omdat daar net wat meer in past dan in een telefoontasje. Een cross body tas is net wat groter dan een telefoontasje waardoor je dus net de dingen mee kunt nemen die je ook nodig hebt.

Een tas met vakjes is handig

Een tas met vakjes is echt het handigste als je op stap gaat omdat je dan al je spullen kwijt kunt in de vakjes en je niet continu hoeft te zoeken onder in een tas waar je niks ziet. Al jouw spullen en die van je baby passen erin en jij kunt genieten van een dagje weg. Je wilt je niet druk hoeven maken om spullen die onderin zijn verdwenen.