Liberty printairmaxzijn
Image default
Dienstverlening

Egalisee Bestratingen: van bestrating tot tuinaanleg

Woont u in Breda of omgeving en wilt u uw tuin laten bestraten? De stratenmaker in Breda van Egalisee Bestratingen kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Zij beschikken over de juiste kennis en gereedschap om een oprit, terras of parkeerterrein aan te leggen. U heeft keuze uit diverse tegel en steensoorten. Zoals keramische of schellevis tegels, betonsteen, hardsteen of kinderkopjes. Ze komen graag bij u langs om de opties met u door te spreken. Zij kunnen u persoonlijk advies geven, gaan zorgvuldig te werk en leveren de beste kwaliteit.

Keramische tegels laten leggen

Wilt u keramische tegels laten leggen? Hiermee kunt u mooie terrassen of tuinpaden creëren. Om lang van uw tegels te kunnen genieten is het verstandig om voor A-kwaliteit tegels te kiezen. Omdat deze het beste bestand zijn tegen Hollandse weersinvloeden. Keramische tegels zijn gemaakt van natuursteen en bestaan uit zand, klei en mineralen. Deze tegels worden op hoge temperatuur gebakken waardoor de tegel zeer hard wordt. Aan deze tegels is verder weinig onderhoud nodig.

Tuinaanleg

Ook kunt u bij Egalisee Bestratingen terecht voor diverse tuinwerkzaamheden zoals een gazon aanleggen in Breda, het bemesten van de tuin of het kappen van een boom. Het aanleggen van een grasmat kan best een hele klus zijn. De medewerkers van Egalisee Bestratingen kunnen dit prima voor u regelen. U kunt kiezen voor een natuurlijke grasmat of kunstgras. Bij natuurlijk gras heeft u de keuze uit het inzaaien van gras, normale grasmatten en voor grotere tuinen zijn er biglabs. Deze lange en brede grasmatten worden met een kar uitgerold.

Tuinontwerp

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u de tuin vernieuwen? Hiervoor kun je de specialisten van Egalisee Bestratingen inschakelen. Tijdens een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen bespreken. Welke beplanting moet er in de tuin komen? Welke tegels moeten er gelegd worden? Hoe moet het tuinpad lopen? Uw wensen worden meegenomen in het tuinontwerp zodat u straks kunt genieten van een tuin die voldoet aan uw wensen.

https://www.egaliseebestratingen.nl