Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Ervaar een bedrijfsuitje met overnachting in een tipi

Wie tipi zegt, zegt Wilde Westen. En wie Wilde Westen zegt, zegt Westernboerderij. Deze bijzondere groepsaccommodatie ligt te midden van de groene Veluwe. Ver weg van de stadse drukte en perfect voor een iedereen die wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur. De Westernboerderij heeft een enorme diversiteit aan mogelijke activiteiten en is voor elke gelegenheid geschikt, zowel particulier als zakelijk. U hoeft het niet bij één dag te laten, maar kunt ook gebruik maken van de tipi’s voor een overnachting. Ook hier geldt dat dit mogelijk is voor alle gelegenheden. Zo kunt u een bedrijfsuitje met overnachting plannen, maar ook een familiedag met overnachting.

Ga gezellig met de werknemers op stap

Deze bijzondere groepsaccommodatie heeft zowel binnen- als buitenaccommodaties waardoor personeelsfeestjes en bedrijfsuitjes aangepast kunnen worden op het weer. Voor bedrijven kunnen ook speciale bindingsdagen geregeld worden. Op zulke dagen worden de werknemers bezig gehouden met activiteiten die samenwerking en doorzettingsvermogen vereisen, met als doel dat de uitwerking hiervan invloed heeft op een positieve werksfeer bij terugkomst. Aanvullend op deze dagen kunnen overnachtingen in de tipi’s worden geboekt. Een bedrijfsuitje met overnachting onder de sterrenhemel is de perfecte manier om bij te komen van een dag vol nieuwe inzichten en impulsen. De tipi’s zijn geschikt voor elk seizoen, en dus het hele jaar beschikbaar. Een bedrijfsuitje met overnachting kan op een warme zomernacht plaatsvinden, maar ook bij een winternacht bij een sfeervol kampvuur.

Kies voor een bijzondere groepsaccommodatie

Eerder is al aangegeven dat de locatie van de activiteiten niks uitmaakt. Hetzelfde geldt voor de leeftijden. Activiteiten worden aangepast op de groep en dat betekent dat deze bijzondere groepsaccommodatie geschikt is voor jong en oud, met warm en koud weer en het hele jaar door. Er is eigenlijk geen excuus meer te verzinnen om niet te komen naar deze bijzondere groepsaccommodatie die voor iedereen wat wils heeft.