Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Bent u bekend met het meest sfeervolle restaurant in Bergen op Zoom?

Op de Markiezenhof, in het oude centrum van de stad, ligt misschien wel het leukste restaurant in Bergen op Zoom. Wie langs Brasserie La Pucelle komt, krijgt meteen zin in een uitgebreide lunch of een fijn diner. Dat komt niet alleen door de unieke locatie, maar ook door de bijzondere kaart, waarop altijd spannende gerechten met verse streekproducten prijken. Wilt u heerlijk eten in een restaurant in Bergen op Zoom? Laat u verrassen, en breng een bezoek aan deze unieke plek.

Een restaurant in Bergen op Zoom op een historische locatie

Brasserie La Pucelle is gevestigd op de Markiezenhof. Voor bewoners van Bergen op Zoom, maar ook voor bezoekers van de stad, zal dit een belletje doen rinkelen. Het Markiezenhof is namelijk een van de bezienswaardigheden van de stad. In het historische stadspaleis kunt u de geschiedenis van de streek terugzien. Wat is er leuker dan op zo’n historische plek lunchen of dineren?

Ontdek de wisselende kaart

Bij Brasserie La Pucelle staan verse en lokale producten hoog in het vaandel. Ieder seizoen verandert de kaart dan ook, om gebruik te kunnen maken van heerlijke en bijzondere streekproducten. In de historische moestuin van de Markiezenhof worden groenten en kruiden geoogst, die verwerkt worden in de gerechten. Zo is er altijd wel iets lekkers te vinden op de kaart.

Huur een zaal in de Markiezenhof

Wilt u een geweldig feest geven? Of zoekt u naar een mooie locatie voor een vergadering of een evenement? Brasserie La Pucelle heeft al 30 jaar ervaring met het verzorgen van ontvangsten. U kunt hier heel goed een zaal of verdieping van het restaurant in Bergen op Zoom afhuren. De aankleding en ook de catering wordt geheel voor u verzorgd.