Liberty printairmaxzijn
Image default
Entertainment

Glow in the dark midgetgolf is hét perfecte uitje voor iedereen

Glow in the dark midgetgolf is een fantastisch dagje uit voor het hele gezin! Het is namelijk geschikt voor jong en oud. Lijkt u het leuk om een uitje te ondernemen met het gezin? Ga dan eens langs bij Van der Ende in Poeldijk, gelegen in Zuid-Holland. Zij hebben de ruimtes voor de glow in the dark midgetgolf ingericht volgens vijf verschillende thema’s, waaronder een onderwaterthema, een dinothema en een Ice Age-thema.

Gezellig glow in the dark midgetgolf spelen met uw familie of vrienden

Door glow in the dark midgetgolf te spelen bij Van der Ende in Poeldijk (Zuid-Holland), waant u zich in de wereld van actiehelden, de mysterieuze onderwaterwereld en zelfs de ijstijd! De ruimtes zijn versierd met 3D-muurschilderingen en andere attributen, zodat iedere ruimte volledig is aangekleed. Zet uw 3D-bril op en zie de muurschilderingen zelfs tot leven komen. Dit geeft een extra dimensie aan het spelen van glow in the dark midgetgolf met uw gezin of vriendengroep. Als de midgetgolfpret is afgelopen, geniet u van een overheerlijk hapje en drankje met het gezelschap en praat u na over hoe spannend de wedstrijd was. Wilt u nog wat energie kwijt? Dan kunt u er zelfs voor kiezen om een potje lasergamen spelen of te karten! Hoe dan ook, u en uw gezelschap zullen zich nooit vervelen!

Reserveer eenvoudig online

Zo ziet u, u vermaakt zich de hele dag met allerlei leuke en spannende spellen. Heeft u binnenkort iets te vieren of wilt u een leuk dagje uit organiseren voor vrienden of familie? Ga dan zeker eens langs op deze locatie om te genieten van een spannende wedstrijd glow in the dark midgetgolf, lasergamen of karten. U reserveert eenvoudig online. Het is zelfs mogelijk om uw eigen arrangement volledig samen te stellen. Dit is hét perfecte uitje voor iedereen die van actie en spanning houdt!

https://www.vanderende.com/