Liberty printairmaxzijn
Image default
Entertainment

Technisch hoogstaande biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca

Wilt u een biljart kopen voor de horeca of voor bij u thuis? Koop uw nieuwe biljarttafel dan bij Brock Biljartfabriek & Amusement. Ook voor diverse biljart accessoires, zoals biljarthandschoenen, doosjes krijt of biljartballen, bent u hier op de juiste plek. Bekijk direct het uitgebreide aanbod online. Kies voor de gewenste producten en u ontvangt de bestelling vlug op het opgegeven leveradres.

Alles wat u nodig heeft in een handige webshop

Voor een geslaagd potje biljart heeft u niet alleen een biljarttafel nodig. U moet dan ook niet alleen een biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca, maar ook diverse accessoires. Denk hierbij aan biljartballen, barak borden, doosjes krijt, ballenkoffers, triangels en biljarthandschoenen. Brock Biljartfabriek & Amusement is dé expert op het gebied van biljartproducten. Ga naar de webshop en ontdek het uitgebreide aanbod. Ga voor een complete biljartervaring bij u thuis of in uw eigen restaurant, kroeg of café.

Laat de verplaatsing van uw biljarttafel met een gerust hart aan de professionals over

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u uw biljarttafel verplaatsen naar een andere ruimte in uw huis, kroeg, restaurant, café of dorpshuis? Geef uw zorgen dan uit handen en laat de verplaatsing van de biljarttafel over aan het professionele team van dit bedrijf. Een verhuizing kan erg veel stress opleveren, dus laat dit zware werk over aan de deskundige experts. Een biljarttafel is erg zwaar en niet eenvoudig op te tillen. Bespaar uzelf blessures en beschadigingen aan de tafel. Houd de tafel intact en behoud zijn waarde door de hulp in te schakelen van de expert op het gebied van biljarttafels en biljartaccessoires.

Bezoek de showroom

Besluit vandaag nog voor uw horeca uw gewenste biljart en biljartaccessoires te kopen in de webshop. Plaats de producten in uw mandje, geef het gewenste afleveradres op en uw bestelling zal snel bij u thuis geleverd worden. Wilt u graag eerst de producten in het echt bekijken of testen? Bezoek dan gerust de showroom in Bornerbroek. Heeft u vragen over een specifieke biljarttafel of bepaalde accessoires? Neem dan gerust contact op met de klantenservice die u met alle liefde verder helpt. Bel, mail of vul het contactformulier in dat u op de website kunt vinden.