Liberty printairmaxzijn
Image default
Entertainment

Ervaar het magische Amsterdam Light Festival vanaf het water

Op de kortere dagen in het najaar wordt Amsterdam omgetoverd tot een prachtig spektakel van licht. Kunstenaars van over heel de wereld dragen hun steentje bij met prachtige lichtinstallaties die verspreid zijn over de binnenstad van Amsterdam. Tijdens het Amsterdam Light Festival kun je genieten van de prachtige sfeer die licht met zich meebrengt in onze historische hoofdstad. Boek je ticket en ervaar een gezellige avond op een van de verwarmde boten van Lovers Canal Cruises. Je krijgt dan een speciale audiotour in het Engels of Nederlands die jou alles vertelt over de kunstwerken die je ziet.

Een romantische avond op het Amsterdam Light Festival

Wat een top idee voor een romantische date! Op onze boten kun je gezellig warm tegen elkaar aan kruipen en heb je eersterangs uitzicht op de prachtige lichtkunstwerken langs de route. Koop een lekkere glühwein op de kade en geniet samen van het mooie uitzicht. Zo heb je Amsterdam nog nooit gezien! Je hebt keuze uit verschillende soorten boten en rondvaarten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor te kiezen om op te stappen bij Centraal Station of het Leidseplein. Of kies voor een combinatie van een rondvaart en schaatsen op het Museumplein. Dat wordt gegarandeerd een succesvolle date!

Tickets voor het Amsterdam Light Festival zijn gemakkelijk geboekt

Dit jaar is het thema The Medium is the Message en exposeren 37 kunstenaars uit 14 verschillende landen hun prachtige lichtkunstwerken. Ben je er al uit of je romantisch samen onder een dekentje meegaat met de Semi Open Boot? Weet je al waar je het liefst wilt opstappen? De kade bij het Anne Frank Huis of juist Centraal Station? Het zal een avond worden die je niet snel zult vergeten. Boek snel je tickets en stap in de wondere wereld van magisch licht vanaf een gezellige boot in de Amsterdamse grachten.

Gerelateerde artikelen

Glow in the dark midgetgolf is hét perfecte uitje voor iedereen

Stretchtenten huren: de basis voor een geslaagd feest

Op zoek naar de beste vuurwerk aanbiedingen in regio Utrecht?