Liberty printairmaxzijn
Image default
Horeca

Kies voor een professionele gebaksvitrine in uw bedrijf

Als u in uw bakkerswinkel uw met liefde gemaakte taarten, gebakjes, punten, koekjes en andere lekkernijen verkoopt, dan wilt u die natuurlijk op een professionele manier presenteren. Dat doet u met een mooie gebaksvitrine van Koopsretail. U heeft keuze uit verschillende modellen, zo is er altijd wel een vitrine voor uw gebak die past qua afmetingen en die goed combineert met de rest van de inrichting. Verkoopt u ook gekoelde dranken? Ook daarvoor is een oplossing beschikbaar met een mooie display koelkast. U kunt beide uiteraard ook combineren, eventueel ook voor zelfbediening door uw klanten.

Zorg voor hygiënische presentatie van uw producten

Hygiëne is erg belangrijk in de horeca en voedingsmiddelenbranche. Dat geldt uiteraard ook voor het presenteren van gebak en andere verse producten aan uw klanten. Gebruik een gebaksvitrine met koeling en u kunt uw gebakjes, taartpunten of andere zoetwaren urenlang presenteren zonder dat ze aan kwaliteit inboeten. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de smaak en over mogelijk bederf. Als u drankjes ‘to go’ wilt verkopen of om ter plaatse te nuttigen dan is een display koelkast een uitkomst. Uw klanten kunnen krijgen hun drankje dan altijd heerlijk gekoeld, wat natuurlijk wel zo prettig is. Zeker op warme zomerdagen is het een welkome verfrissing.

Topkwaliteit inrichting voor uw horecazaak of bakkerij

Bij Koopsretail vindt u de beste inrichting voor uw bakkerszaak, koffiehuis, restaurant of andere horecazaak. U kunt uw gebak en andere zoetwaren aantrekkelijk presenteren in een luxe gebaksvitrine. Voor gekoelde dranken en andere producten die geen kamertemperatuur verdragen, kunt u een display koelkast bestellen en laten plaatsen. Op die manier ziet uw aanbod er altijd aantrekkelijk uit. U kunt de koelingen ook gebruiken voor zelfbediening; bij de producten kunt u eenvoudig informatiekaartjes plaatsen. Kijk in de webshop van Koopsretail voor het complete aanbod. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk, nadat u deze heeft geplaatst, uitgeleverd. Dit gebeurt uiteraard in combinatie met installatie en gebruiksinstructies.