Liberty printairmaxzijn
Image default
Horeca

Pannenkoekenrestaurant in de buurt van de Veluwe: gezellige maaltijd in de bossen

Bent u op zoek naar een fijne eetgelegenheid in Gelderland voor een hartige maaltijd, dan kunt u goed terecht bij Eethuisje de Heuveltjes, een pannenkoekenrestaurant in de omgeving van de Veluwe. Dit sfeervolle oer-Hollandse restaurant biedt u een heerlijk rustpunt tijdens een wandel- of fietstocht in de bosrijke omgeving. Kies voor een stevige uitsmijter, een soepje met een belegd stokbroodje, een tosti, een bord met friet, mayonaise en appelmoes of natuurlijk de specialiteit: een overheerlijke pannenkoek. Deze pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze bereid met molenmeel uit Putten. U kunt de pannenkoek helemaal naar eigen wens samenstellen of uw favoriet kiezen uit de uitgebreide menukaart.

Geniet van het buitenterras in de bossen

Naast een uitgebreide en betaalbare menukaart is dit pannenkoekenrestaurant in de omgeving van de Veluwe geliefd vanwege de mooie locatie. Gelegen in de bossen, kunt u van een maaltijd, snack of een goede kop koffie genieten op het ruime buitenterras. Dit maakt Eethuisje de Heuveltjes tot een fijne plek om een pauze in te lassen tijdens uw fietstocht of wandeltocht in de omgeving. Maar ook als start- of eindpunt van uw dagje in de natuur is dit pannenkoekenrestaurant ideaal. Niet alleen voor volwassenen is het genieten, ook voor kinderen is dit restaurant erg geschikt. Dit is niet alleen te danken aan de lekkere pannenkoeken maar ook vanwege de leuke speeltuin.

Kinderfeestjes, familiedagen en andere arrangementen

Dit pannenkoekenrestaurant in de omgeving van de Veluwe is eveneens een heel geschikte plek om bijvoorbeeld een familiefeest of kinderfeestje te vieren. Hiervoor biedt Eethuisje de Heuveltjes speciale arrangementen aan. Er is eveneens een borrelarrangement voor families, vriendengroepen of bijvoorbeeld voor een personeelsfeest. Daarnaast zijn er overdekte barbecue-plekken in het bos waardoor u ook voor een BBQ-arrangement terecht kunt bij dit veelzijdige eethuis. Bezoek voor meer informatie eens de website van Eethuisje de Heuveltjes.

https://eethuisjedeheuveltjes.nl/