Liberty printairmaxzijn
Image default
Horeca

Toe aan vakantie? Boek een hotelovernachting in IJsselstein!

Hotel Epping is de ideale uitvalsbasis voor een hotelovernachting in IJsselstein. Het hotel ligt in de provincie Utrecht en is goed bereikbaar. Zo ligt het aan de A2, waardoor u er met de auto eenvoudig kunt komen. Ook met het openbaar vervoer is het hotel goed bereikbaar. De plek is ideaal voor leuke uitstapjes. Breng een bezoek aan de stad Utrecht of ga lekker wandelen in het Groene Hart.

Over het hotel

Hotel Epping is een echt familiebedrijf. In 1906 is het begonnen als een bakkerij, maar eind jaren ‘50 besloot de volgende generatie Epping dat het tijd was voor iets anders. De bakkerij werd omgetoverd tot een cafetaria, nog altijd onder de familienaam Epping. Dit was echter maar van korte duur, aangezien het bedrijf in 1967 een hotel-restaurant werd. Na nog een keer van eigenaar gewisseld te hebben en na verschillende uitbreidingen en renovaties, zijn John en Simone de huidige gastheer en -vrouw van het hotel, als vierde generatie Epping. Bij het hotel kunt u natuurlijk terecht voor een hotelovernachting in IJsselstein, maar dat is lang niet alles. Naast een hotelovernachting in IJsselstein is er ook een restaurant, genaamd Bites & Nights, waar u tapasgerechten vanuit de hele wereld kunt proeven. Ook is het hotel uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden. Het hotel regelt een vergaderruimte op loopafstand en u kunt in het hotel overnachten voor of na een zakelijke afspraak. Ook dan kunt u gebruik maken van het restaurant.

Reserveer uw hotelkamer

Bij het hotel staat u als gast centraal. Er wordt alles aangedaan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken en zo veel mogelijk aan uw eisen te voldoen. U wordt op een uiterst vriendelijke manier ontvangen en kunt met al uw vragen of eventuele klachten bij de receptie terecht. Bovendien biedt het hotel kamers van goede kwaliteit. Hetzelfde geldt voor het eten in het restaurant. En dat alles is ook nog eens betaalbaar. Plaats online gemakkelijk uw reservering en geniet binnen de kortste keren van het fijne hotel.