Liberty printairmaxzijn
Image default
Dienstverlening

Professionele bijstand van een erkende advocaat letselschade Scheveningen

Advocaat van Dijk is gespecialiseerd in letselschade. Onder letselschade wordt zowel de lichamelijke als de geestelijke schade verstaan die iemand ervaart na een ongeval. Het gaat dan meestal om bedrijfs- en verkeersongelukken. Verwondingen die ontstaan tijdens sporten of klussen in / rond het huis worden ook tot letselschade gerekend. Evenals de gevolgen van medische fouten. Tot slot kan mishandeling letselschade tot gevolg hebben. Letselschadezaken zijn vaak ingewikkeld. Er komen veel emoties bij kijken en er zijn altijd meerdere kanten aan het verhaal: de juridische, financiële en praktische. Na een ongeval rijzen allerlei vragen.

–        Hoe krijg ik mijn leven weer op orde?

–        Kan ik een claim neerleggen en zo ja bij wie? 

–        Wat voor bedrag kan ik vorderen?

Hoe vervelend ook er moet onderhandeld worden met de tegenpartij. Overigens spelen bij degene die aansprakelijk wordt gesteld ook vragen.

–        Ben ik goed verzekerd?

–        Wat is de strategie van de verzekeraar en moet ik daarin meegaan?

–        Ben ik voor alle schade verantwoordelijk of is er een derde partij?

–        Wat te doen als er een tuchtklacht wordt ingediend?

Om al dit soort vragen te beantwoorden, is de expertise van een letselschadeadvocaat nodig. Iemand die de letter van de wet én de praktische weg naar een eerlijke vergoeding kent.

Er zijn in Nederland rond de 14.000 advocaten. Ruim 300 van hen mogen zich LSA advocaat noemen. Zij zijn lid van de Vereniging van Letselschadeadvocaten (LSA). Dit betekent dat ze voldoen aan hoge kwaliteitseisen die door de vereniging op allerlei manieren gewaarborgd worden. Van Dijk advocaat is bij de LSA aangesloten. Voor hem en zijn collega’s geldt dat ze een universitaire studie Rechten hebben afgerond. Ze zijn al zeker 5 jaar praktiserend advocaat. Thomas van Dijk en de andere LSA advocaten zijn geslaagd voor het examen van de postdoctorale specialisatieopleiding Personenschade van de Grotius Academie. Per jaar besteden de advocaten minimaal 500 uur aan letselschadezaken. De manier van werken van LSA advocaten wordt ieder jaar getoetst door het bestuur van de LSA.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/