Liberty printairmaxzijn
Image default
Toerisme

Kies voor een van de bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Wilt u op een unieke manier vergaderen? Kies dan voor De Buitenhorst, hier vindt u een van de meest bijzondere vergaderlocaties van Brabant. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om op locatie te vergaderen. Vergaderen midden in de natuur, waardoor u alle rust en ruimte heeft om uw bijeenkomst of training vorm te geven. De Buitenhorst ontvangt veel recreatieve gasten, maar het is ook zeker geschikt voor zakelijke gasten tot ongeveer 50 personen. Met hoeveel personen komt u langs? Laat het weten en geef uw vergaderwensen door. Zij zorgen er vervolgens voor dat alles voor u klaarstaat.

Deze faciliteiten vindt u op bijzondere vergaderlocaties in Brabant

U vindt verschillende faciliteiten op een van de bijzondere vergaderlocaties in Brabant. Zo maakt u onbeperkt gebruik van het draadloos internet dat aanwezig is. Daarnaast vergadert u optimaal in een vergaderruimte met airconditioning. Ideaal op de warmere dagen. De Buitenhorst biedt verschillende vergaderarrangementen aan. Wilt u meerdere dagen vergaderen en heeft u een grote reisafstand? Dan is het mogelijk om te blijven slapen. Alle slaapkamers hebben voldoende privacy en een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Na een vergadering kunt u zo heerlijk ontspannen in een van de luxe hotelkamers. Bekijk de virtuele tour als u wilt weten wat de sfeer van de locatie is.

Een van de bijzondere vergaderlocaties met fijne vergaderbreaks

Als u een lange dag aan het vergaderen bent, is het belangrijk om regelmatig een pauze te houden. Zo kunt u even ontspannen en daarna weer met volle moed ertegenaan. In samenwerking met verschillende organisaties biedt De Buitenhorst vergaderbreaks aan. Deze worden voor een groot deel op hun locatie georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan een rondleiding op de boerderij, paardenmennen of een teambuilding met roofvogels of spiegelen met honden. Alle activiteiten vinden in de natuur plaats, zodat u en uw zakenrelaties helemaal tot rust komen.