Liberty printairmaxzijn
Image default
Toerisme

Groepsaccommodatie in Brabant: verblijf in een historisch pand

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Brabant die net even afwijkt van de standaard? Dan sluit groepsaccommodatie De Pastorie in Lage Mierde zeker aan bij uw verblijfswens. De naam geeft het unieke karakter van deze accommodatie al prijs. U verblijft namelijk in de voormalige pastoorswoning direct tegenover de kerk. Dit historische pand is helemaal gerenoveerd waarbij veel authentieke details bewaard zijn gebleven. Het karakter en de sfeer van deze groepsaccommodatie in Brabant zullen zeker bijdragen aan een unieke logeerervaring.

Voor wie is deze accommodatie geschikt?

De Pastorie is een ruime accommodatie waar u met groepen tot dertig personen heel comfortabel kunt verblijven. Het kan hierbij gaan om een verblijf met uw familie of vriendengroep. Daarnaast is De Pastorie ook geschikt voor een zakelijk gebruik. Deze groepsaccommodatie in Brabant is daarbij rolstoelvriendelijk met brede doorgangen, een minimum aan drempels en meerdere aangepaste toiletten en douches. U vindt in De Pastorie een lift die alle etages met elkaar verbindt en ook de tuinenpaden zijn geschikt voor rolstoelgebruik. Dit maakt deze locatie daarmee ook geschikt voor zorggroepen.

De faciliteiten van deze accommodatie

De gerenoveerde groepsaccommodatie in Brabant bestaat uit sfeervol en gezellig ingerichte ruimtes waar authentieke elementen zoals hoge plafonds met plafondversiering terug te vinden zijn. Een perfecte plek om samen te komen is de moderne woonkeuken met uitzicht op de tuin of de woonkamer met mooie schouw. Verder zijn er diverse slaapkamers. Sommige hebben zelfs een eigen badkamer. De voormalige ontvangstkamer van de pastoor doet tegenwoordig dienst als speelkamer maar ook als vergaderruimte. In het hele pand kan daarbij gratis gebruik worden gemaakt van wifi. De mooie voor-, zij- en achtertuinen van De Pastorie zijn met elkaar verbonden door wandelpaden. U vindt meerdere terrassen met zitjes in de tuin en ook een speelveldje voor de jongere gasten. Kortom: de ideale accommodatie voor u en uw gezelschap!

https://depastorielagemierde.nl/