Liberty printairmaxzijn
Image default
Toerisme

Ontdek tijdens een rondvaart het prachtige Amsterdam

Wat is er nou leuker dan een stad vanaf het water leren kennen. U kunt heerlijk ontspannen zitten terwijl u langs alle prachtige bezienswaardigheden rijdt. Het is hierbij erg leuk om tegelijkertijd van een lekker hapje en drankje te genieten. Door voor een rondvaart te kiezen, ontdekt u het prachtige Amsterdam op een unieke manier. Dit uitje is perfect om samen met vrienden, het gezin of romantisch samen met uw partner te doen. Bent u op zoek naar een specialist die een geweldige ervaring in de vorm van een rondvaart door Amsterdam aanbiedt? Dan kun je het beste kiezen voor Rederij ’t Smidtje. De specialist heeft jarenlange ervaring met het organiseren van succesvolle rondvaarttochten en biedt diverse arrangementen aan. Zo kunt u genieten van deze prachtige stad vanaf een luxe boot.

Kies uit een van de vele arrangementen

Als u ervoor kiest om een rondvaart door Amsterdam te maken met Rederij ’t Smidtje, heeft u keuze uit verschillende boten. Met totaal dertien boten die stuk voor stuk elektrisch en duurzaam zijn, kunt u alle kanten op. Naast een comfortabele zitplaats geniet u ook nog een gezellig hapje en drankje en de aangeboden luxe. Ook kunt u kiezen uit een van de vele arrangementen. Wilt u op een unieke locatie informeel vergaderen? Dan kunt u het beste kiezen voor het vergaderarrangement. Of wilt u borrelen of dineren aan boort? Ook hier zijn speciale borrelarrangementen en dinerarrangementen ontwikkelt. Heeft u altijd al het Amsterdam Light Festival willen bijwonen? Met een speciale boottocht krijgt u alles goed en op een originele manier mee.

Lees op de website meer informatie

Wilt  graag gebruik maken van een van de arrangementen? Dan kunt u het beste contact opnemen met deze specialist om de mogelijkheden door te spreken. Met in totaal vijftig verschillende op- en afstappunten is er altijd een geschikte plek om de rondvaart door Amsterdam te beginnen en eindigen. Kijk op de website van deze specialist voor meer informatie.

https://smidtje.nl/