Liberty printairmaxzijn
Image default
Sport

Maak je eigen thuisgym door goede dumbbells te kopen

Steeds vaker vinden mensen het prettig om thuis te trainen. Niet alleen vanwege de huidige situatie rondom COVID-19, maar we worden ons steeds bewuster van het belang van focus tijdens een workout. In de fitness kun je snel afgeleid raken, waardoor je je wellicht minder goed focust op de bewegingen en herhalingen. Het resultaat is dat je training minder efficiënt is dan jij eigenlijk zou willen! Wanneer je een eigen thuisgym maakt, train je in je eigen vertrouwde omgeving zonder afleidingen van buitenaf. Maar wat zijn nou echt attributen die je niet mag missen om jouw krachttraining net zo effectief te maken als in een professionele sportschool?

De veelzijdige dumbbells zijn voor vrijwel iedere spiergroep te gebruiken

Een van de eerste attributen die je zeker moet kopen zijn dumbbells. Dumbbells zijn geschikt voor een ruim scala aan oefeningen voor vrijwel iedere spiergroep. Gebruik ze om weighted lunges te doen en zo je billen te laten branden of voltooi een setje tricep dips. Als je op zoek bent naar goede dumbbells, dan kun je deze bij NRG Fitness BV kopen. NRG Fitness BV heeft een ruim assortiment met dumbbells, waaronder hexagoon dumbbells van 0,5 tot 6 kilo. Maar ze hebben ook verstelbare dumbbells beschikbaar waarbij je het gewicht zelf kunt instellen dankzij de gewichtsschijven.

Snel starten met trainen, achteraf betalen via Klarna

Dus, ben je van plan om goed in vorm te blijven? Dan is het aan te raden om dumbbells te kopen met verschillende gewichtsschijven of de losse varianten in variërend aantal kilo’s. Bij NRG Fitness BV kun je eenvoudig een bestelling plaatsen en achteraf betalen via Klarna. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste dumbbells kunt kopen en is het mogelijk om ze eerste te controleren wanneer ze geleverd worden. Zijn de dumbbells toch niet wat je ervan had verwacht? Dan krijg je bij NRG Fitness BV 30 dagen bedenktijd! Waar wacht je nog op? Plaats nu je bestelling zodat je snel kunt starten met trainen.

https://www.nrgfitness.nl/