Liberty printairmaxzijn
Image default
Hobby en vrije tijd

Ervaar ultieme luxe met een watertocht van dit bedrijf in bootverhuur uit Zeeland

Nederland heft een hoop prachtige natuurgebieden met water. Denk bijvoorbeeld aan de vele watergebieden in Zeeland, maar ook De Biesbosch of het IJsselmeer. Heeft u er al eens aan gedacht om Nederland per boot te verkennen? U ontdekt niet alleen hoe prachtig Nederland is, maar heeft ook een fantastische dag met vrienden of familie. Met een zeiljacht van bootverhuur Waterfront Jachtcharter uit Kortgene, Zeeland, beschikt u over alle comfortabele luxe om ultiem te genieten. U kunt vanuit dit bootverhuur in Zeeland heel Nederland ontdekken. De medewerkers hebben verschillende routes voor u klaar liggen, bijvoorbeeld rond het Deltagebied. Maar ook als u liever een ander gebied wilt ontdekken helpen deze specialisten u graag. Kies een route uit, pak uw tas in en geniet van het heerlijke vrije gevoel dat een boottocht op een luxe zeiljacht van deze specialist u geeft.

Geniet van ultieme vrijheid met een luxe motorjacht

Wilt u wat meer snelheid tijdens uw vaartocht? Kies dan voor een luxe motorjacht in plaats van een zeiljacht. Met een luxe motorjacht van bootverhuur Waterfront Charter in Kortgene, Zeeland, ligt het ultieme vrijheidsgevoel binnen handbereik. Een gevoel dat u verdient te hebben tijdens uw vakantie! U huurt een motorjacht inclusief een VIP pakket. Dit zit standaard inbegrepen bij elk bootverhuur, of u nu enkel door Zeeland vaart of verderop in Nederland gaat. In het pakket zitten diverse luxe artikelen, zoals een Nespresso apparaat met cups, opgemaakte bedden, een luxe Rituals bad/douche set, vaarkaarten en toeristische informatie. U kunt dit pakket uitbreiden met diverse extra opties. Zo kunt u een vouwfiets huren of vaarles nemen. U ziet: met een motor- of zeiljacht van Waterfront Jachtcharter ervaart u optimale luxe.

Heb een heerlijke vakantie of vrije dag op het water

Zoekt u een bijzondere, relaxte activiteit voor uw vrije dag of vakantie? Wacht dan niet langer en kies voor de luxe die bootverhuur Waterfront Jachtcharter uit Zeeland u biedt met hun zeil- en motorjachten. Geniet van de perfect onderhouden boten en ontvang persoonlijke begeleiding. Wilt u direct boeken of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.