Liberty printairmaxzijn
Image default
Bedrijven

Led panelen, flexibele led-spots aan een rail en LED lampen voor aan de muur

Ben jij beheerder / eigenaar van een kantorenpand en wil je de verlichting vervangen? Je bent op het juiste adres bij ledonline.nl. Deze led-expert verkoopt zowel 60 bij 60 cm als 120 bij 30 cm panels. Naast deze gangbare maten zitten er ook led-panelen in het assortiment van 150 x 18 cm en 150 x 11 cm. Laatstgenoemde modellen zijn leverbaar in 3000K en 4000K. Ze verbruiken 32 / 40 Watt. De Lumen – Watt verhouding is 100  / 110. De UGR-waarde is laag. Van verblinding is dus geen sprake. De panels zijn optioneel dimbaar. De vormgeving is smal en dun. Ze zijn geschikt voor lage inbouw en passen in systeem plafonds. Led-panelen als deze zijn energiezuinig, efficiënt en onderhoudsvrij. Al met al zullen deze leds zorgen voor meer concentratie bij je werknemers. Dankzij het prettige licht zal het werkplezier toenemen en als gevolg daarvan ook de productiviteit. De garantieperiode is 5 jaar.

De collectie led-panelen van ledonline.nl bestaat verder uit armaturen met kleurwissel-optie. Via een app kun je de kleurtemperatuur instellen. Het meest verkochte model is het witte, 60 bij 60 cm model. Het energieverbruik is 60 Watt. De lichtopbrengst is 3600 Lumen. De Lumen – Watt verhouding is 100. De lamp heeft een dim-functie. De CRI-waarde (kleurweergave) is >80. De verblindingwaarde is <19 UGR. Deze led straalt licht uit in een 120 gradenbundel. Hij brandt zeker 30.000 uur en je krijgt er 3 jaar garantie op.

Op ledonline.nl vind je niet alleen veel informatie over de led-techniek in het algemeen en afzonderlijke ledlampen die dienst doen als showroom, winkel of horeca verlichting. De leverings-, retourneer- en algemene voorwaarden staan uitgebreid beschreven. Op ledonline.nl lees je wat te doen bij klachten en hoe het bestellen, betalen & verzenden in zijn werk gaat. De privacyverklaring vertelt hoe wordt omgegaan met verstrekte persoonsgegevens.

De ledonline.nl klantenservice is van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 19.00 uur bereikbaar. U kunt de medewerkers bellen: 076 – 200 31 33. Mails worden snel gelezen en beantwoord. Het emailadres is info@ledonline.nl.

https://ledonline.nl