Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Neem uw hond gezellig mee op vakantie naar een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

U heeft een heerlijke vakantie op een vakantiepark met een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan! Zo’n park is Recreatiepark De Groote Vliet. Uw trouwe viervoeter mag zeker mee op vakantie. Op dit hond vriendelijke vakantiepark zijn twee hondentoiletten, maar ook in de nabije omgeving is er voldoende wandelgelegenheid. U bent zo in de natuurgebieden De Vooroever en De Nesbos, waar uw hond de ruimte krijgt om een stuk te gaan rennen. Bent u daarnaast ook fervent visser? Dan mag een bezoek aan de karpervisvijver van dit recreatiepark zeker niet ontbreken.

Op een karpervisvakantie comfortabel vanuit het huisje van uw keuze vissen

Recreatiepark de Groote Vliet heeft diverse soorten vakantiehuisjes, die van alle gemakken voorzien zijn. Hier kunnen gezelschappen tot tien personen terecht. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en de inrichting is compleet. Deze vrijstaande accommodaties zijn gelegen in een groene omgeving tussen kilometers vaar- en viswater. Op het park zelf vindt u de karpervisvijver, waar u iedere dag vanuit uw accommodatie een hengeltje kunt uitgooien. Het is het ideale park voor een gezellig karpervisvakantie, waar u een vakantiehuis kunt huren dat direct aan het water gelegen is en waar honden zijn toegestaan. Want ook voor uw trouwe viervoeter is het een fijne vakantie.

Een karpervisvakantie voor de echte vissers

Vist u graag? Vindt u het heerlijk om in uw eentje aan een visvijver te zitten? Dan is een karpervisvakantie echt wat voor u. Recreatiepark De Groote Vliet is het ideale park voor deze vakantie waar u verblijft in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Het recreatiepark is omringd door kilometers aan vaar- en viswater, waar u allerlei vissen vindt. Zo vist u niet alleen op karper, maar ook op snoek, snoekbaars, witvis, paling en meer. Extra voordeel is dat u dit gewoon vanuit uw eigen chalet of bungalow kunt doen! Vanuit uw eigen stijger aan de zijkant van de vijver mag u met maximaal twee hengels per persoon vissen.

Gerelateerde artikelen

Vervul uw droom van een rondreis door Japan of Colombia!

Gaat u vandaag uw vakantiehuis huren voor de komende vakantie?

Single reizen: op reis met een stel singles