Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Het duurzame productieproces van aardappelchips bij Boerderij Chips

De smaak van puur genieten, zo wordt de aardappelchips van Boerderij Chips omschreven. Wat wordt hier precies mee bedoeld? Hoe puur is deze chips? Dat, en meer, ga je allemaal teruglezen in dit artikel. Maar laten we eerst kijken naar het fenomeen aardappelchips. Dit is de afgelopen jaren een soort nieuwe trend op het gebied van healthy snacks. Maar nu vraag je je misschien af, hoe kan chips gezond zijn? Chips zit toch vol vetten, suikers en zouten? Driemaal ja. Maar deze pure chips is gemaakt van aardappelen, en bovendien niet gefrituurd, waardoor deze wél als gezond gelabeld mogen worden. Dit in tegenstelling tot de standaard gefrituurde chips in de supermarkt.

De historie van Boerderij Chips

Wie is Boerderij Chips? Dit is een bedrijf dat is ontstaan uit een zoektocht naar nieuwe mogelijkheden. Boeren Rene en Henk voegden jaren geleden hun boerenbedrijven in de Hoeksche Waard samen. Op hun stuk grond werden aardappels gemeenschappelijk geteeld. Maar ook werd er samen gezocht naar nieuwe mogelijkheden voor het gewas. Die zoektocht resulteerde in 2004 tot het bakken van het eerste chipje. De aardappelchips werd door vrienden en familie goedgekeurd en dus hebben Rene en Henk de ontwikkeling en productie doorgezet. Het resultaat? Tegenwoordig wordt er op de boerderij dagelijks verse chips gebakken. De chips van Boerderij Chips is verkrijgbaar bij grote supermarkten als Albert Heijn, COOP en Jumbo.

Hoe ziet het productieproces eruit?

Boerderij Chips is vanaf de eerste dag transparant en eerlijk over het gehele productieproces van hun aardappelchips. Bij de productie van deze chips wordt er enkel gebruikgemaakt van eigen geteelde aardappelen. Hierbij worden enkel de beste aardappelen geselecteerd om de beste chips te maken. Deze aardappelen worden met schil en al gebakken in 100% zonnebloemolie. Zo wordt de authentieke aardappelsmaak perfect behouden. Het geheel wordt afgemaakt met natuurlijke kruiden die geen E-nummers bevatten. De aardappelchips van Boerderij Chips zijn dus gezond én smaakvol! 

https://boerderijchips.nl/

Gerelateerde artikelen

Geniet van heerlijk eten bij dit restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch

Goede catering uit Enschede

Ervaar het Chinees restaurant nabij Den Bosch