Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Particulier beleggen in vastgoed: een zorgeloze onderneming

Particulier beleggen in vastgoed klinkt als een hele onderneming, maar dat hoeft het niet te zijn. Hoe voorkom je dit? Bijvoorbeeld door een groot deel van het werk uit te besteden. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u in vastgoed investeren, maar laat u onderwerpen als onderhoud en leegstand aan de vakantieparken zelf over. Het enige dat u hoeft te doen? U koopt een recreatiewoning en verhuurt deze vervolgens weer aan Center Parcs Vastgoed. Dankzij een vaste huuropbrengst geniet u vervolgens ieder kwartaal van de inkomsten van uw investering. Moeilijker hoeft het niet te zijn.

In vastgoed investeren: niet alleen voor ondernemers, ook voor particulieren

In vastgoed investeren is dus niet alleen voor ondernemers weggelegd. Ook als particulier kunt u hierin stappen maken, zonder dat u erg veel risico loopt. U doet de aankoop en laat de rest aan Center Parcs Vastgoed over. Dankzij langlopende huurcontracten, die tot wel vijftien jaar kunnen aanhouden, krijgt u zekerheid en wordt particulier beleggen in vastgoed een stuk minder spannend. Bovendien doet u een duurzame investering, omdat de vakantieparken van Center Parcs Vastgoed een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk proberen na te streven. U draagt met uw investering daardoor bij aan een betere wereld voor mens en dier. Een waar pluspunt voor een investering bij de vakantieketen.

Bij Center Parcs Vastgoed kunt u genieten van particulier beleggen in vastgoed

Doordat u onderhoud en leegstand aan het vakantiepark zelf overlaat kunt u genieten van zorgeloos beheer van uw recreatiewoning. Daarnaast krijgt u professionele begeleiding, waar u ook van tevoren al gebruik van kunt maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Bel een makelaar of bezoek één van de informatiedagen. Laat u volledig op de hoogte brengen of kijk eerst rond op de website. De diverse beschikbare parken staan voor u klaar en nodigen u uit om een kijkje te nemen. In vastgoed investeren hoeft niet moeilijk te zijn.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl