Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

weekendje texel

Texel heeft veel mooie plekjes, als u even tot rust wilt komen of met de kinderen komt zijn er voor ieder iets leuks te doen. Het is een geschikte plek voor een weekendje weg. Hieronder staan een paar leuke plekjes voor een weekendje Texel.

Het Nationaal park duinen

In het Nationaal park duinen is veel te beleven. U kunt er heerlijk fietsen, wandelen of andere sportactiviteit onder gaan. Daarnaast kunt u bezoek nemen aan het Ecomare. Het Ecomare is gevestigd in het Nationaal park duinen. U kunt daar van alles te weten komen voor de wadden- en Noordzee, duingebied en de dieren die in de wadden- en Noordzee leven. De dieren die daar leven zijn zeehonden, bruinvissen en vogels. Dit is een plekje die u eigenlijk niet mag overslaan als u een weekendje Texel bent!

Schapenboerderij Texel

Voor de kinderen is een schapenboerderij te vinden. Ze kunnen daar een kijkje nemen bij alle verschillende dieren die daar leven. Dieren die u kunt gaan vinden zijn: 25 verschillen soorten schappen, kippen, varkens, geiten, pony’s, kalfjes etc. Er zijn verschillende activiteiten te bezoeken. Er is bijvoorbeeld een demonstratie schapendrijven (de schapen worden in een kudde gedreven door een hond), stro doolhof, speeltuin, op de foto in een trekker en nog veel meer leuke dingen! Helaas is de Schapenboerderij een bepaalde periode dat ze open zijn dat is van 16 februari tot 4 november.

 

Er zijn nog veel meer leuke plekjes als u in Texel bent voor een weekendje Texel, maar dit zijn 2 die u eigenlijk niet mag overstaan!

http://www.loodsmans-texel.nl/weekendje-weg/

Gerelateerde artikelen

Neem uw hond gezellig mee op vakantie naar een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

Kies een mooie 2-persoons camper uit

Een kwalitatief hoogwaardige vouwwagen kopen