Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Strandhuisjes Ameland: unieke vakantie in eigen land

Ga voor strandhuisjes Ameland als je een unieke vakantie in eigen land wil. Ameland is één van de Waddeneilanden. Doordat je alleen op Ameland kunt komen door de boot te nemen, krijg je meteen al een gevoel van vakantie. Daarnaast is er natuurlijk een hoop strand. En voor veel mensen is vakantie en strand onlosmakelijk met elkaar verbonden. En bij strand hoort dan weer zon. Maar dat hoeft helemaal niet. Ook als het geen 30 graden is, is het strand een mooie plek om even uit te waaien.

 

Met de hond, of juist niet

Wie met de hond op vakantie wil, kan ook bij strandhuisjes Ameland terecht. Of je nu alleen met je hond wil, of met je hond en je partner. Of wie dan ook eigenlijk. Strandhuisjes Ameland zijn er in verschillende opties. Voor kleinere en grotere gezelschappen. En dus ook waar je de hond mee naartoe mag nemen. Wel zo gezellig, want vaak vinden honden het strand ook een fantastische speelplek. Datzelfde geldt ook voor kinderen. En je kunt op Ameland zelf natuurlijk genieten van het wandelen op het strand of in de natuur. Of van mooie fietsroutes.

De vuurtoren van Ameland

De echte trekpleister van Ameland is wel de vuurtoren. Die kun je over het algemeen beklimmen om zo een prachtig uitzicht te hebben. Waar je ook zit met je strandhuisje Ameland, je kunt vast bij de vuurtoren komen met de fiets. En anders met de auto. Hoewel Ameland maar een klein eilandje is, is er meer dan genoeg te zien, te doen en te beleven. Met strandhuisjes Ameland heb je dus hoe dan ook een mooie vakantie.