Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Een feest organiseren en hapjes bestellen in Roosendaal

Op zoek naar een unieke locatie voor een groot evenement of om te dineren met uw familie of vrienden in Roosendaal? Maak kennis met Black Horse, de perfecte plek voor het organiseren van bruiloften tot bedrijfsfeesten. Organiseert u het feest? Dan kunt u altijd hapjes bestellen in Roosendaal. U kunt uw wensen bespreken met de chefkok en die zorgt ervoor dat de hapjes met verse ingrediënten worden bereid. Ze hebben diverse arrangementen, maar bieden ook maatwerk. Zo is er voor elk evenement of feest een oplossing.

De zalen voor het perfecte feest waarbij u hapjes kunt bestellen in Roosendaal

Black Horse beschikt over drie grote zalen die perfect zijn voor een groot of klein evenement. Deze zalen kunnen naar wens worden ingericht en hebben in totaal een capaciteit van 500 personen. De zalen zijn voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft om een perfect evenement neer te zetten, van professionele geluidsapparatuur tot airconditioning. De catering bij Black Horse zorgt voor een unieke ervaring voor uw evenement. U kunt kiezen uit diverse heerlijke gerechten voor uw gasten, bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten.

Dineren met vrienden of familie in Roosendaal

Naast de grote evenementenzalen biedt Black Horse ook diverse diensten voor kleine groepen. U kunt bijvoorbeeld ook heerlijk gaan dineren in Roosendaal, waarna u kunt genieten van een borrel in een van de zalen en er hapjes bij bestellen. Bekijk hier de mogelijkheden om te dineren in Roosendaal: https://blackhorse-roosendaal.nl/catering/dineren-roosendaal.php

Neem contact op of bekijk de website

Wilt u gebruikmaken van de mogelijkheden van Black Horse voor uw volgende evenement of diner? Bezoek de website en ontdek alle mogelijkheden. Het is de ideale locatie voor elk evenement, groot of klein, waarbij u kunt rekenen op persoonlijke aandacht voor een onvergetelijke ervaring. Wilt u meer weten over de arrangementen of mogelijkheden voor uw feest? Of wilt u direct reserveren om te dineren bij dit bedrijf in Roosendaal? Wilt u ook meteen bespreken welke hapjes u kunt bestellen voor het feest in Roosendaal? Neem dan eens contact met ze op.