Liberty printairmaxzijn
Image default
Dienstverlening

Een nieuw naambord voor bij de deur scoor je bij Naambordkopen.nl!

Heeft u de voordeur op nieuw laten schilderen? Zijn de kozijnen bijgewerkt? Is de voortuin eindelijk op orde? Het is tijd voor de spreekwoordelijke kers op de slagroomtaart: een nieuw naambord bij de deur!

Een site waar ze eindeloos veel naamplaten en huisnummerborden verkopen, is naambordkopen.nl. U heeft de keuze uit chique materialen als glas, marmer en leisteen. Bijzonder en origineel zijn de emaille huisnummers. Het cottage naambord is een bestseller op naambordkopen.nl. Goedkope plaatjes zitten er ook bij. Met name de naamborden van kunststof zijn vriendelijk voor uw portemonnee. Een categorie die qua prijs tot de middenmoot behoort, is die van glaslook borden. Ze zien er bijzonder hip en stijlvol uit; de uitstraling is allesbehalve middenklasse. De tekst wordt aan de achterkant in het bord gegraveerd. Zo blijft de voorkant netjes glad. Qua model kunt u kiezen uit vierkante plaatjes (10 bij 10 cm of 20 bij 20 cm) en rechthoekige modellen (12 bij 15 cm, 15 bij 10 cm, 15 bij 12 cm, 15 bij 20 cm of 20 bij 15 cm). De borden lijken van glas te zijn gemaakt, vandaar de naam glaslook. In werkelijkheid bestaan ze uit een duurzame soort kunststof. Het naambordkopen.nl-team gebruikt hierbij drie tinten: transparant, transparant-groen en transparant-zwart. Op de borden is ruimte voor het huisnummer en dan nog drie, twee of één regel tekst. Dan het lettertype. Er is van alles mogelijk. Zowel recht als cursief. Alle opties staan online vermeld. De kleur van de tekst is ook flexibel. Populair zijn donkergroen, lichtblauw en zilver.

Ook leuk: twee bordjes naast de voordeur

Heeft u genoeg ruimte aan de gevel, dan zou u twee borden kunnen bestellen: een voor uw naam en een voor het huisnummer. Wel zo leuk! Naambordkopen.nl heeft huisnummers van leisteen, email, RVS, messing en kunststof in het assortiment. Het aanbod emaille huisnummers is onderverdeeld in gebolde huisnummers, ovale en ronde huisnummers, oor model huisnummers, moderne huisnummers, losse koppelbare huisnummer en goedkope huisnummers. 

We hopen u wat inspiratie te hebben gegeven voor een nieuwe huisnummerplaat en / of naambord. Op de site (naambordkopen.nl) vindt u nog veel meer mogelijkheden. Met een vraag of opmerking kunt u terecht bij de klantenservice van naambordkopen.nl: 0251 – 24 13 64, info@ naambordkopen.nl.

 

https://naambordkopen.nl/