Liberty printairmaxzijn
Image default
Zorg

Eigen praktijk starten als logopedist? Dan komt de EPD software van Edevop online goed van pas!

Ben je opgeleid als logopedist en wil je een eigen praktijk starten of ben je al gestart? Als zorgverlener wil je de best mogelijke zorg geven aan je patiënten. Daarbij dien je ook je administratie bij te houden. Zoek je nog een handig software pakket? Dan is de logopedie software van Edevop online ideaal. Hiermee kun je snel, eenvoudig en veilig je administratie op orde houden. Daarnaast is de software aantrekkelijk geprijsd en kun je al vanaf € 36,- per maand gebruikmaken van alle functionaliteiten van Edevop online. De software van Edevop online is geschikt voor de volgende beroepsgroepen: oefentherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten, en ergotherapeuten.

Functionaliteiten van Edevop

De epd software van Edevop online bevat alle basis functionaliteiten om je administratieve taken te regelen. Het bevat een elektronisch patiënten dossier om alle medische patiëntengegevens in te verwerken, een handige agenda om al je afspraken in te plannen, de mogelijkheid om te declareren aan zorgverzekeraars via VECOZO, facturatie mogelijkheid om facturen op te stellen en te verzenden, een geïntegreerde controle op verzekeringsgegevens, patiënt ervaring meten met de koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview en kun je veilig e-mails verzenden via Zorgmail. Je kunt Edevop ook gebruiken als je nog geen contract gesloten hebt met zorgverzekeraars. Met Edevop online kun je zelf een factuur opstellen en deze naar je patiënten verzenden.

Flexibel en veilig

Het handige van Edevop online is dat deze webbased is. Wat wil zeggen dat je werkt vanuit een website. Dit heeft als voordeel dat je overal en op ieder moment met de software kunt werken. Ook hoef je geen updates te installeren. Om de veiligheid van al je gegevens binnen Edevop te kunnen waarborgen is Edevop gebouwd op een platform dat is gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Alle gegevens worden veilig in de cloud opgeslagen en dagelijks wordt hier een backup van gemaakt.

https://www.edevop.nl/