Liberty printairmaxzijn
Image default
Zorg

Kies voor kwaliteit, kies voor Salland Zorgverzekeringen

Bij Salland kunt u online bepalen welke tandartsverzekering het best bij uw situatie past. Kosten voor de tandarts worden in de meeste gevallen niet vanuit de basisverzekering vergoed. Als u toch voor vergoeding in aanmerking wilt komen, kunt u een aanvullende tandartsverzekering afsluiten. Bij zorgverzekeraar Salland kunt u kiezen uit drie opties: TandExtra, TandPlus en TandTop. In alle drie de gevallen zijn rekeningen van periodieke controles voor 100% gedekt. Wat betreft overige behandelingen geldt de norm van 75% tot een bedrag van respectievelijk €250, €500 en €1000 per kalenderjaar. Dit zijn maximum bedragen. We kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt om te bepalen welk tandartspakket het meest geschikt is. Daarom hebben we een handige en betrouwbare tool ontwikkeld. Als u klikt op het rode balkje met de tekst ‘bereken uw premie’ krijgt u snel antwoord.

Korting Salland via collectief

Bent u woonachtig omgeving Salland? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een collectieve zorgverzekering. Diverse regionale verenigingen en bedrijven hebben afspraken gemaakt met Salland Zorgverzekeringen om hun leden/klanten een aantrekkelijke verzekering aan te bieden. U kunt er op vertrouwen dat u prima verzekerd bent en korting krijgt op de premie. Tegelijkertijd krijgt u, afhankelijk van de module waar de werkgever voor heeft gekozen, allerlei extraatjes.

Denkt u dan bijvoorbeeld aan kortingen op bepaalde producten, vergoeding van de griepprik en stoelmassages. Bijkomend voordeel is dat u gezinsleden kunt meeverzekeren en dat zij ook recht hebben op de premievermindering. U kunt bij uw werkgever, maar ook bij ons informeren of u gebruikt kunt maken van de Salland collectieve zorgverzekering. Onze klantenservicemedewerkers zijn te bereiken via (0570) 68 74 84. U kunt op werkdagen bellen tussen 08.00 en 19.00 uur. Zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur. Salland Zorgverzekeringen hoort graag van u!

https://www.salland.nl/

Gerelateerde artikelen

Goede en des kundige fysiotherapie in Amsterdam

Je zorgadministratie goed geregeld met Incura

Veranderen van zorgverzekeraar