Liberty printairmaxzijn
Image default
Zorg

Overstappen van zorgverzekeraar, is dat wel verstandig?

Een zorgverzekering sluit u het liefste voor langere periode af. Het minimum is een jaar, maar het is fijn als u langer plezier heeft van uw zorgverzekering. Overstappen van zorgverzekeraar doet u liever niet zomaar. Is er iets veranderd in uw situatie of gezondheid? Of heeft uw zorgverzekeraar aanpassingen gedaan waardoor u niet meer tevreden bent? Dan zijn dit goede redenen om op zoek te gaan naar een andere zorgverzekeraar. U kunt nu alvast een nieuwe zorgverzekering afsluiten voor volgend jaar. Deze gaat dan in op 1 januari.

Verzekering voor uw regio

Speciaal voor iedereen die in Overijssel of Gelderland woont, is er zorgverzekeraar Salland. Wij zijn een kleinschalige zorgverzekeraar met aandacht voor onze klanten en de zorg. We kennen de zorgaanbieders in de regio en gaan regelmatig met hen in gesprek over de kwaliteit en kosten van de zorg. Door deze persoonlijke benadering kunnen we goede zorg voor al onze verzekerden mogelijk maken.

Tandarts- en orthodontie verzekering

Kinderen onder de 18 jaar zijn verzekerd voor orthodontie kosten als u een tandartsverzekering voor uzelf heeft afgesloten. Heeft uw kind een beugel nodig, of moet hij of zij om een andere reden naar de orthodontist? Dan is een orthodontie verzekering een verstandige keuze. Afhankelijk van de kosten van de behandeling kunt u een passende tandartsverzekering kiezen bij Salland met de juiste dekking.

Vergoeding orthodontist voor volwassenen

Wanneer u ouder bent dan 18 en behandeld moet worden door de orthodontist, dan wordt dit in principe niet vergoed. Alleen als er sprake is van een ontwikkelingsstoornis aan uw kaak of tanden, of mondletsel, kunt u in aanmerking komen voor vergoeding. Meer informatie over orthodontie vergoeding in bijzondere gevallen, vindt u op onze website. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen indien u er zelf niet uit komt.

https://www.salland.nl

Gerelateerde artikelen

Kies voor kwaliteit, kies voor Salland Zorgverzekeringen

Je zorgadministratie goed geregeld met Incura

Goede en des kundige fysiotherapie in Amsterdam