Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Altijd genieten van verse producten met een groentebox

Wilt u altijd verse groenten in huis zonder dat u daarvoor naar de supermarkt moet? Dan is het een goed idee om de groentebox van De Verse Verleiding te ontdekken. Deze specialist haalt alle groenten op bij lokale telers. Zo draagt u ook meteen uw steentje bij voor een beter milieu en gaat u voor een gezondere levensstijl. Bent u benieuwd of deze specialist bij u in de regio een groentebox aan huis bezorgd? Bezoek dan snel de website van deze specialist of bel voor al uw vragen. Daarbij is het ook mogelijk om uw box op te halen bij een van de verschillende locaties.

Ontdek lekkere recepten bij uw groentebox

Wilt u ook groenten centraler zetten in uw kookkunsten? Dan vindt u op de website van De Verse Verleiding lekkere recepten met groenten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pompoencurry of zoete aardappel uit de oven? In enkele stappen tovert u de lekkerste gerechten op tafel. Daarbij is het mogelijk om de verse groenten te bestellen bij deze specialist. Wanneer u een account aanmaakt, bestelt u eenvoudig en snel een groentebox. Deze kunt u thuis laten bezorgen of afhalen op een van de verschillende locaties. Bent u ook zo benieuwd naar het dagelijkse aanbod? Bekijk dan snel de website van deze groentenspecialist.

Verse groenten en fruit op kantoor met een groentebox

Bij De Verse Verleiding is het ook mogelijk om een zakelijk account aan te maken. Zo geniet u van verse groenten en fruit voor al uw collega’s en draagt u bij aan een betere gezondheid. Hierbij ontvangt u altijd producten van lokale telers. Boven de twintig euro wordt het pakket gratis bij u geleverd. U kiest zelf de samenstelling van uw groentebox en heeft een ruimere keuze dan consumenten. Wilt u ook genieten van al deze voordelen? Vraag dan snel een zakelijk account aan.