Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Single reizen: op reis met een stel singles

Wil je alleen op vakantie, dan zijn single reizen een hele aantrekkelijke optie. Ontdek de wereld als single, maar ben toch verzekerd van een gezellige groep andere reizigers waarmee je allerlei avonturen kunt beleven en ervaringen kunt delen. Alleen op reis is maar zo alleen – en op singlereis kun je makkelijk veel nieuwe mensen leren kennen. Allerlei voordelen dus, voor de alleenstaande reiziger. Wil je meer weten over de single reizen van One2gethertravel? Lees dan snel verder.

Single reizen voor iedereen

Is een singlereis iets voor jou? Deze groepsreizen zijn helemaal afgestemd op de wensen en eisen van singles. Het is de perfecte manier om van een vakantie te genieten, om andere singles te leren kennen en om vrienden of vriendinnen te maken.

Alleen op vakantie – met andere singles

Een verre reis maken doe je het liefst in een groep, en niet helemaal alleen.  Maar als single wil je ook een beetje je eigen plan kunnen trekken. Een singlereis combineert eigenlijk twee uitersten. Je bent alleen op reis naar een spannende, mooie of rustgevende locatie. Maar tegelijkertijd ben je ook in het gezelschap van een groep leeftijdsgenoten waarmee je interesses en ervaringen kan delen.

Voldoende groepsactiviteiten en excursies

Het voordeel van groepsreizen is dat je een bijzonder programma kunt volgen. Door middel van bijzondere excursies en leuke activiteiten maak je kennis met de omgeving en zie je de culturele hoogtepunten van de plek waar je op vakantie bent. Het volgen van dit programma is trouwens niet verplicht: je bent tijdens een singlereis vrij om je eigen plan te trekken, en er alleen (of met anderen) op uit te trekken.

Op singlereis naar jouw favoriete plek

Heb je zin om een verre reis te maken? Wil je lekker op wintersport of snak je naar wat zon? Met single reizen beleef je niet alleen een fantastische tijd, maar leer je ook nog eens veel andere leuke singles kennen.

https://one2gethertravel.nl