Liberty printairmaxzijn
Image default
Gezondheid

Wat doet een massage met het lichaam?

Een massage is een van de oudste geneeswijzen ter wereld. Het wordt al duizenden jaren toegepast. Massages hebben verschillende voordelen voor het lichaam. Zo zorgen massages ervoor dat de bloedstroom beter wordt en kan dit leiden tot betere genezing. Daarnaast is een massage ook goed voor de ontspanning! Een massage kan dus zeker helpen als je last hebt van stress of lichamelijke pijn. Twijfel dus niet langer en maak een afspraak bij de massagetherapeut zoals Yules Masseert!

Welke massages kun je nemen?

Er zijn verschillende massages die je kunt nemen. Een van de bekendste massages is de Swedish massage. Dit is een ontspannende lichaamsmassage met lange, gladde strelingen en kneedbewegingen. Daarnaast heb je ook hot stone massages, diepe weefsel massages, triggerpoint massages en sportmassages. Welke massage je kiest, hangt af van wat jij nodig hebt. Yules Masseert kan je helpen bij het maken van de juiste keuze. Boek direct een afspraak via de website of neem telefonisch contact met ze op.

Wat doen de massages precies?

Zoals eerder gezegd, massages helpen de bloedcirculatie te verbeteren. Wanneer je last hebt van stress of spanning, is je bloedcirculatie niet optimaal. Massages kunnen hierbij helpen! Daarnaast werkt een massage ook ontspannend en kan het pijn als gevolg van spierspanning verminderen. Een massage zorgt ervoor dat je lichamelijk en mentaal weer helemaal tot rust komt!

Een diep weefsel massage is goed voor het verminderen van spierspanning en het stimuleren van de bloedcirculatie. Deze massage wordt vaak gebruikt bij rug- en nekklachten, maar kan ook helpen bij heup- of schouderklachten. Yules Masseert is gespecialiseerd in diep weefsel massages.

Een triggerpoint massage is een massagetechniek waarbij specifieke punten op het lichaam gemasseerd worden. Deze punten liggen vaak in spiergroepen die vastzitten of pijnlijk aanvoelen. Deze massagetechniek kan helpen bij het verminderen van pijn en spierspanning.

Een sportmassage is een massage die gericht is op sporters. Dit type massage wordt vaak gebruikt om blessures te voorkomen of sneller te herstellen. Een sportmassage stimuleert de bloedcirculatie en werkt ontspannend voor de spieren. Yules Masseert geeft ook sportmassages!