Liberty printairmaxzijn
Image default
Bedrijven

Wat is het perfecte geschenk voor de relaties van uw bedrijf?

Wilt u uw bedrijfsrelaties, zoals klanten toeleveranciers of zakenpartners, een keer verwennen met een uniek relatiegeschenk? Dan zijn er tegenwoordig veel manieren om dat op een slimme en efficiënte manier aan te pakken. In dit blog hebben we de beste ideeën verzameld voor pakkende relatiegeschenken. Ongetwijfeld zit er wel een idee tussen, dat u als ondernemer aanspreekt.

Kalenders met een logo

Mooie wandkalenders, en dan specifiek kalenders met een logo, zijn ideale relatiegeschenken om binnen uw netwerk uit te delen. Wandkalenders zijn natuurlijk erg praktisch en worden door ontvangers dan ook vaak gebruikt. Ideaal aan wandkalenders is dat u deze colledig kunt personaliseren, bijvoorbeeld door te kiezen voor kalenders met een logo van uw bedrijf. Verder kunt u op wandkalenders ook gemakkelijk fotomateriaal afdrukken, dat uw bedrijf visueel nog wat extra in de schijnwerpers zet.

Kalender

USB sticks of externe harde schijven met opdruk

Een ander leuk idee om als relatiegeschenk weg te geven, zijn gepersonaliseerde USB sticks of externe harde schijven, die voorzien zijn van een opdruk. USB sticks of externe harde schijven zijn geliefde cadeaus, omdat ze altijd wel bruikbaar zijn. Wie wil zijn of haar dataopslag immers niet goed regelen en altijd een backup achter de hand hebben? Door uw relaties dit cadeau te geven, bindt u ze nog meer aan uw bedrijf!

Een waardebon doet het nog steeds goed

Blijft u liever iets meer op de vlakte en hoeft u niet zonodig uw bedrijfsnaam via een logo of opdruk te promoten? Overweeg dan om uw relaties, zoals uw zakenpartners en/of klanten, een waardebon te geven. Dat kan een dinerbon zijn voor een restaurant, maar natuurlijk ook een gratis bioscoopkaartje of een bloemenbon. Wedden dat dit geschenk in de smaak gaat vallen van uw netwerk?

Waarom niet? Een paraplu voor de herfst en winter!

Geeft u graag na de zomer een relatiegeschenk weg? Pas u dan aan het seizoen aan en kies voor een heel praktisch cadeau. Een stevige paraplu, zoals een stormparaplu, is een ideaal geschenk om in het najaar aan uw zakenrelaties cadeau te doen. Het leuke van paraplu’s is daarbij dat u deze volledig naar eigen inzicht kunt personaliseren. Zet er een aardige spreuk op, of uw bedrijfslogo of een bedrijfsslogan, en u maakt flink wat indruk. Een groot voordeel: als de paraplu op straat gebruikt wordt, zijn er veel mensen die in contact komen met uw bedrijf. Dat stukje p.r. pakt u gratis mee als u kiest voor een bedrijfsparaplu cadeau doen aan uw zakenrelaties. Succes en geniet (en profiteer) vooral van de extra p.r. die een goed relatiegeschenk u gaat opleveren!