Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

De mooiste soorten Spaanse rode wijn

De Spaanse rode wijn is wereldberoemd, maar ook de witte wijn uit Spanje is heerlijk. Spanje is bekend om de grote drie: Cava, Sherry en Rioja. Met één miljoen hectare aan wijngaarden, is Spanje wat aanplant betreft, het grootste wijnland ter wereld. Bij Aarts Wijnen vindt u de mooiste soorten Spaanse rode wijn. De rode wijnen variëren van een heel herkenbare zijdezachte Rioja met een prachtige balans tussen frisheid en zachtheid tot een vol rode, soepele wijn met aroma’s van rijp rood fruit, kruiden en eikenhout met een lange afdronk. Deze mooie soorten Spaanse wijn zijn goed te combineren bij diverse lekkere vleesgerechten, maar ook bij gevogelte.

Wijn van de hoogste kwaliteit

De Spaanse kwaliteitswijnen dragen in de regel een Denominación de Origen (DO) als herkomstbenaming. Een trede hoger staat nog de Denominación de Origen Calificada (DOCa). Op dit moment hebben alleen de Rioja en Priorat wijnen die status. Bij Aarts Wijnen kunt u terecht voor deze heerlijke en hoogwaardige Spaanse rode wijn. Zij bieden deze exclusieve wijnen zowel online aan als in hun ruime wijnwinkel in Prinsenbeek. Er gaat bij deze wijnhandel een wereld voor u open op het gebied van wijnen met de hoogste kwaliteit. Zo bieden ze naast mooiste rode wijnen, ook exclusieve witte wijnen aan.

Bestel uw exclusieve wijn bij deze wijnhandel

Heeft u binnenkort een uitgebreid diner of een feest? Bestel dan uw exclusieve wijnen eenvoudig online in de webwinkel van deze wijnspecialist. U vindt bij de online wijnhandel meer dan 900 wijnsoorten. Zo zit er altijd een wijn bij die uitstekend past bij uw diner of bij de borrel die u organiseert. Wilt u graag advies over welke wijn het beste bij uw gelegenheid aansluit? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de specialisten van deze wijnhandel, of bezoek de winkel in Prinsenbeek. De medewerkers van deze wijnwinkel voorzien u graag van deskundig advies.

https://www.aartswijnen.nl/