Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Gedroogde peulvruchten zijn gezond en lang houdbaar

Peulvruchten bestaan uit twee vruchtbladen, waarin eetbare zaden groeien. Peulvruchten zijn heel gezond en zijn een grote bron van voedingswaarde. De vruchten zijn verkrijgbaar in pot en blik, maar ze zijn ook in gedroogde varianten te vinden. Gedroogde peulvruchten zijn veel langer houdbaar dan die uit pot of blik. Bovendien zijn er verschillende vruchten om uit te kiezen. Alle erwten, bonen en linzen vallen namelijk onder de peulvruchten. Oogst NO.1 heeft diverse soorten gedroogde peulvruchten in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Witte bonen
  • Bruine bonen
  • Spliterwten
  • Kikkererwten
  • Rode linzen
  • Groene linzen

Deze peulvruchten kun je in diverse soorten gerechten verwerken

Met gedroogde peulvruchten kun je heel veel kanten op. Ze smaken namelijk erg goed en hebben een lekkere bite. Hierdoor zijn ze voor veel meer gerechten interessant dan peulvruchten uit pot of blik. Bovendien heeft elke vrucht echt een andere kleur, smaak en bite. Hierdoor kun je met peulvruchten eindeloos variëren en kun je ze verwerken in veel verschillende gerechten. Hieronder vallen ook desserts, smoothies en broodbeleg. Op de website van Oogst NO.1 vind je bovendien veel inspirerende recepten. Hierdoor zet je steeds weer eenvoudig een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel.

Ga voor verse en natuurlijke peulvruchten

De gedroogde peulvruchten van Oogst NO.1 worden elk jaar vers gedroogd en verpakt. Hierdoor blijft de smaak en kwaliteit goed behouden. Bovendien worden de peulvruchten 100% op natuurlijke wijze geteeld. Dus: goed voor jou en het milieu!

Te koop bij de plaatselijke supermarkt

Vraag je jezelf nu af waar je de gedroogde peulvruchten van Oogst NO.1 kunt kopen? Deze vruchten liggen in supermarkten door heel Nederland, dus er is altijd een winkel bij jou in de buurt die ze in de schappen heeft liggen. Op de website van Oogst NO.1 vind je eenvoudig welke dichtstbijzijnde supermarkt de peulvruchten verkoopt. Zo haal je ze snel in huis!

https://oogst1.nl/