Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Geniet van de allerlekkerste filet americain

Vind je het heerlijk om zo nu en dan filet americain op je brood te smeren? Dat is niet gek, want filet americain is dan ook verrukkelijk. Vooral wanneer je de filet americain van het merk Ladessa neemt. Zij maken hun geliefde smeersels van het beste rundvlees. Hiervoor gebruiken ze 100% Nederlands rundvlees en dat proef je! Daarnaast gebruiken ze natuurlijk nog veel meer ingrediënten om de filet americain heerlijk op smaak te brengen, maar hoe het recept precies in elkaar zit houden ze liever geheim. Waar je in ieder geval op kunt rekenen wanneer je de filet americain van dit merk koopt, is dat het volgens de strengste normen in voedselveiligheid is gemaakt en dat het product vers en in optimale conditie wordt verkocht. Ga daarom snel naar de winkel om een heerlijk bakje filet americain te kopen.

Al jaren als beste getest

De filet americain van Ladessa wordt al jaren gebruikt in diverse blinde smaaktesten. De uitslagen van deze testen zijn ronduit positief; heel vaak wint Ladessa óf zitten ze in de top drie. Dat de smaak van deze unieke filet americain wordt gewaardeerd is dus een feit. Gelukkig blijft het aantal fans ook alsmaar groeien. Ben jij binnenkort hun nieuwste fan? Daar kun je natuurlijk maar op één manier achterkomen en dat is door de filet americain in een winkel bij jou in de buurt te kopen en deze te proeven. In welke winkels de producten van Ladessa te koop zijn, vind je eenvoudig op hun website.

Ontdek de vele verschillende variaties

Naast de gewone filet americain verkoopt Ladessa ook een hoop smaakvolle variaties. Zo is de filet americain speciaal een echte publiekslieveling geworden die inmiddels niet meer weg te denken is in menig koelkast. Bekijk online welke variaties dit merk zoal verkoopt en kies alvast jouw favoriet uit die je vervolgens in een van de verkooppunten kunt kopen. Een ding is zeker; het zal je gegarandeerd goed smaken!

https://ladessa.nl/