Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Een feestelijke quiche maken

Wil je voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid een quiche maken? En kun je wel wat hulp of inspiratie gebruiken? Daarvoor kun je terecht bij Tante Fanny. Niet alleen koop je van dit merk heerlijk vers deeg speciaal voor het maken van een quiche, ook vind je een keur aan heerlijke quiche recepten op de website van Tante Fanny. Kies het recept uit waar je enthousiast van wordt en bereid de quiche volgens de aanwijzingen in het recept. De verse quichebodem koop je kant-en-klaar bij de supermarkt bij jou in de buurt. Doordat dit deeg al rond van vorm is kun je bovendien snel van start gaan met bakken.

Welke quiche ga je bakken?

Op de website van Tante Fanny kun je recepten vinden die aansluiten bij de deegproducten van dit merk. Zo kom je bijvoorbeeld lekkere recepten met vers bladerdeeg tegen en allerlei leuke ideeën voor het beleggen van pizza. Met het speciale deeg voor taart en quiche kun je een huisgemaakte taart op tafel zetten geheel naar eigen smaak. Je vindt het recept voor de traditionele quiche Lorraine maar ook andere lekkere varianten zoals een pompoen quiche met geitenkaas of een quiche met gerookte zalm. Of maak met het quichedeeg aan de basis een heerlijk frisse yoghurt-citroen taart bijvoorbeeld.

Nog meer feestelijke creaties

Naast recepten voor het maken van quiche of taart kun je nog meer feestelijke gerechten bereiden met de deegproducten en recepten van Tante Fanny. Een gezellig avondje met vrienden wordt nog leuker met een pizzaschuitjes of een borrelpizza bijvoorbeeld. Je zoekt recepten gemakkelijk op basis van de deegsoort die je wilt gebruiken of specifieke ingrediënten waarmee je jouw pizza wilt beleggen. Pizza beleggen met vegetarische ingrediënten? Daarvoor vind je eveneens mogelijkheden. Of wat dacht je ervan je pizza te beleggen met verse seizoensgroenten? Download hiertoe bijvoorbeeld de handige seizoensgroenten kalender van Tante Fanny.