Liberty printairmaxzijn
Image default
Dienstverlening

Kewodak, de ware dak specialist van Nederland

Al meer dan 30 jaar leggen wij, Kewodak, ons toe op werkzaamheden op daken. Niet voor niets zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot ware dak specialisten. Ons hart en ziel ligt dan ook bij ons mooie vak dakdekken. Renoveren, repareren, onderhouden, adviseren, dakbedekking leggen en verduurzamen, niets is ons te gek. Ons specialisme ligt bij platte daken, wij voeren dan ook uitsluitend werkzaamheden op platte daken uit.

Bij iedere klus voeren wij het dakwerk uitermate veilig en secuur uit. Wij werken dan ook volgens de KOMO en VCA richtlijnen, waar wij tevens de procescertificaten van in handen hebben. Daarnaast is al ons dakwerk verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds. Wij geven zelf nog jarenlange garantie op alle werkzaamheden en bieden eersteklas dakwerk.

Contracten zonder kleine lettertjes

Wilt u met ons in zee gaan? Leuk, wij gaan er voor de volle 100% tegenaan. Voor onze overeenkomst ontvangt u van ons een duidelijk contract, eentje waar geen kleine lettertjes aan toegevoegd zijn. Wat we zijn overeengekomen is wat u krijgt. Daarbij houden wij ons altijd perfect aan de gemaakte afspraken.

Wilt u uw platte dak laten verduurzamen? Wij kunnen u alles vertellen over het verduurzamen van daken. We zijn van alle laatste ontwikkelingen op de hoogte en hebben er plezier in om onze kennis aan u over te brengen. Waarschijnlijk heeft u al wel eens gehoord van witte daken, groene daken en energiedaken. Wij kunnen alles vertellen over de fiscale voordelen, welke voordelen welk type dak geeft, welk type dak het best tot zijn recht komt op uw dak en nog veel meer. Ook wanneer u niet wilt verduurzamen maar de bestaande dakbedekking wilt vernieuwen zijn wij een goede partij voor u.  

Van Zoetermeer tot Amsterdam en van Rotterdam tot Gouda

Of u nu een dakdekker in Zoetermeer, Amsterdam of Gouda nodig heeft, wij komen naar u toe. Onze thuishaven ligt in Alphen aan den Rijn. Wij hanteren een ruim werkgebied. Zo zijn wij dagelijks te vinden in ’t Groene Hart, de Randstad, Zuid-Holland, Noord-Holland. Wanneer u net buiten deze gebieden gevestigd bent is dit voor ons totaal geen probleem, dan rijden we gewoon wat verder. Komen wij binnenkort uw dak bekijken?

https://www.kewodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Vloeronderhoud in Ede

Dingen die u thuis moet controleren voordat u een elektricien belt

Dit is geen controversiĆ«le kwestie – het is een kwestie van persoonlijke voorkeur.