Liberty printairmaxzijn
Image default
Onderwijs

Kinderopvang in de buurt van Moerkapelle

Ben je op zoek naar een goede kinderopvang in de buurt van Moerkapelle? Dan ben je aan het goede adres in Zoetermeer. Moerkapelle ligt er zo’n 12 minuten rijden vanaf. Misschien werk je ook wel in Zoetermeer en dan kun je direct voor en na je werk je kind(eren) weer ophalen bij de kinderopvang. De kinderopvang in omgeving Moerkapelle biedt kinderen een veilige plek om te spelen en zich te ontwikkelen. Er is goede communicatie met jou als ouder zodat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen van je kind. Er wordt gebruik gemaakt van een pedagogisch beleidsplan zodat jij je kind met een gerust hart kunt afzetten. Zo hoeven er geen zorgen gemaakt worden terwijl je aan het werk bent of iets dergelijks. Meld je daarom vandaag nog aan bij de kinderopvang in omgeving Moerkapelle of kom even langs om kennis te maken.

Verschillende groepen

Voor de verschillende leeftijden zijn er groepen gemaakt. Zo heb je de babygroep, hier zijn de kinderen 0-2 jaar oud. Je hebt de verticale groep, hier zijn ze 0-4 jaar oud. In deze groep zou je kind dus met een ouder broertje of zusje kunnen verblijven. Je hebt een peutergroep, hier zijn ze 2-3 jaar oud. En een peutergroep voor 3-4 jaar oud. Om de kinderen goed op hun gemak te laten worden bij de kinderopvang in omgeving Moerkapelle kunnen ze eerst de maand voordat ze er regelmatig gaan verblijven even 2 dagdelen wennen.

Tarieven in de kinderopvang

In de omgeving van Moerkapelle wordt er gebruik gemaakt van een uurtarief. Voor de actuele prijzen is het handig om even op de website te kijken. Je kunt uit verschillende pakketten kiezen. De openingstijden van de kinderopvang zijn van 7.00 tot 18.30. Wel is het gesloten op feestdagen.