Liberty printairmaxzijn
Image default
Onderwijs

Zakelijk Engels leren spreken en schrijven op uw eigen niveau

Bij een zakelijke cursus Engels is een één op één aansluiting bij de sector van essentieel belang. In de ICT & telecom zijn andere woorden nodig dan in het sociale domein. Begrippen die gezondheidszorgprofessionals gebruiken, hoeven agrariërs niet te kennen. Het gaat er om dat u en uw mensen het vakjargon, zoals u dat in het Nederlands bezigt, ook in het Engels gaat beheersen. Veel Engelse termen zijn natuurlijk al ingeburgerd in het Nederlands. Denk aan basecrew en operator in de offshore; accountant en e-money in de financiële dienstverlening; cross dock en track & trace in de logistiek. Maar een zekere woordenschat hebben en het kunnen formuleren van duidelijke zinnen zijn twee verschillende dingen. Bij Taalinstituut The Square Mile leert u zonder haperingen in volzinnen spreken op het niveau dat in uw branche vereist is.

Een praktische insteek

Iedere taaltraining Engels bij The Square Mile is anders. We bieden taalcursussen op maat waarbij efficiëntie altijd op nummer 1 staat. Dit betekent concreet dat de opleiding op 6 gebieden aangepast wordt aan de wensen en behoeften van de klant.

  1. De training vindt in company, online of bij een locatie van The Square Mile bij u in de buurt plaats.
  2. Specifieke leerdoelen dienen als uitgangspunt. We geven enkele voorbeelden: een eerste kennismaking met de Engelse taal, het verbeteren van de schrijfvaardigheid, het perfectioneren van de spreekvaardigheid, Engels als voertaal invoeren.
  3. We gaven het hierboven al aan: een opleiding Engels bij The Square Mile matcht met het vakgebied van de klant.  
  4. Het niveau van de deelnemers is een belangrijk vertrekpunt.
  5. Er kan gekozen worden voor een individuele training of een groepscursus.
  6. Er is sprake van een bedrijfsspecifieke planning. In direct overleg met u wordt de opleiding Engels op specifieke dagen en tijden ingepland.

Uw taalniveau testen

Grote kans dat de ene medewerker de Engelse taal beter beheerst dan de andere. Om uitsluitsel te geven over ieders niveau heeft The Square Mile een online taalniveautest ontwikkeld. Aan de hand van een aantal vragen die met ja of nee (wel of geen vinkje) beantwoord kunnen worden, krijgt u snel een indicatie van de kennis van het Engels van uw mensen. Aansluitend kunt u verschillende groepen samenstellen voor de training Engels.

Kwaliteit is gegarandeerd

The Square Mile heeft kwaliteit hoog in het vaandel en met een 9,6 als ‘rapportcijfer’ en meer dan 80% tevreden tot zeer tevreden klanten is het taleninstituut onderscheidend.

Het team van The Square Mile bestaat uit louter vakmensen. De hoogopgeleide trainers maken echt werk van de taalcursussen. Trainers Engels als Derek Willis, Christine Anderton en Lisa Kohn hebben Engelse of Amerikaanse roots. Ze zijn al jaren verbonden aan The Square Mile. Eventuele vragen over onze taaltraining Engels kunt u stellen via het online contactformulier.